Hajde, hajde, gorlock, nemoj se sada uvlačit.....
....
@ zvone, ja sam inače veliki ljubitelj Bunuelovih i Lynchovih filmova, a gle čuda - ne sviđa mi se Odiseja, ergo - ne volim Kubricka. To je moje pravo. I kaj bumo sad? A vjeruj mi da nisam umno osiromašena i da slušam Beethovena, a i ne samo slušam....
Ostatak, odisejoljupci možemo raspravit i na chatu.....
aya
Ma sve 5 aya, ja fakat ne znam zasto si se osjetila uvrijedjena. Nisu moji argumenit bili ad hominem vec si ti postavila jednu tezu s kojom se, eto, nisam mogao sloziti. Ja te ne poznajem, novi sam na forumu i siguran sam da nisi umno osiromasena
ali mislim kako ćeš se složiti sa mnom kako su kić, neukus, šund, danas postali sveopci trademark. Pa pogledaj sto se snima, kakva nam je domaca produkcija, a sjeti se marušićeve serije U registraturi, babajine Breze, ma da ne nabrajam.. Sto danas imamo? Nasu malu kliniku? hrvatske Bracne vode (kakav masakr
)?
Ako im i pobjegne nesto dobro (ovako na pamet, serija Zakon koja je imala izvrstan stih magnus - bunkerovskog humora) to se gasi, gledanost je sve, a kvaliteta izgleda nema publiku.
Hocu reci, nisam se nikad petljao u ukus drugih, ali agresija neukusa i njegovo sirenje po svim medijima poprima kancerogene razmjere.
Mene sve ovo sto se desava danas podsjeca na film Idiocracy, ak si ga gledala, shvatiti ces sto mislim, ako nisi, pogledaj ga, dobar je. 
gorlock@ A što se tiče ovog filma, on je mnogo više od SF-a.
Sve si sažeo u jednoj rečenici. Apsolutno se slažem.