aya @ 21.11.2010. 14:20
Ovo me i prema sadržaju i prema atmosferi jako podsjeća na još jedan Deepov film, Sleepy Hollow, snimljen samo godinu dana ranije....
Kako bilo, mogao bi biti dobar filmić, ostaje da vidimo!
franz @ 21.11.2010. 18:15
... nia daj malo uvedi (probaj barem) vedrine u komentare, previse su profi, ono kao prepisani iz neke enciklopedije, ili kak bi si ja to nazvao natjecanje u komentarima, da si ispadnem naj pametniji ili profesionalniji :(
fakat nekad mi se ne da citati... trebala bi se javiti nekim novinama da pises "strucne" komentare za lovu...
inace solidan film za pogledati....
franz @ 21.11.2010. 21:42
franz, dragi, jednostavno ignoriraj moje komentare
niA
... nia, koliko znam nisam ti dragi, niti si ti meni draga, malo se gubis! , onog volis, pa tam trecem saljes pjesmice, pa cetvrtom puse, kaj palis se na sve?! kenja mi se od tvojih pusa , skoro rane imam na obrazima ..
kak ono Zubi - Zubak jednom veli u tri rijeci: Lud - zbunjena - nemoralna
.. a kak mogu ignorirati budalastine non stop, "sorry" ne ide to tak... uff al ga brije!!
jua @ 21.11.2010. 21:49
Franzo boy went koo koo kachoo. XD
On topic: Jako mi se sviđa Iz pakla. Atmosfera filma me ful podsjeća na riječke ulice po danima kad se spusti londonsko vrijeme i kad je u 3 popodne kao da je 6 predvečer samo bez ulične rasvjete =D
Danas mi baš paše taj dark mood i pogledat ću ga opet i iznova. =)
bearfoot @ 17.2.2011. 10:38
gledao ima već dugo, sjećam se da su mi sve pokvarile inspektorove napušene fantazije i vizije...
manuel robbery @ 17.2.2013. 1:16
Dobar samo su scene sa Jackom mogle biti malo misterijoznije,