akasha @ 14.8.2010. 19:07
Nije najbolji od najboljih filmova u žanru, ali vrijedi pogledati ako vas zanimaju jako dobro koreografirane scena borbi. Ah, kao klinka gledala sam to najmanje 3 puta

Ono na kraju kad predaju medalje...
bozoli @ 15.8.2010. 19:08
Ja sam imala tu video kazetu kad sam bila mala... Svakih par dana bih ga odgledala nakon Gooniesa :)
mary89 @ 15.8.2010. 20:19
Obozavam ovaj film, kada sam ga prvi put gledala priznajem da sam i pustila suzu na kraju

Znam ga vec i napamet ali pogledam ga svaki put kada imam priliku.
gorlock @ 15.8.2010. 22:52
Ajme što ste se raznježile 
Što kažete na ovaj završetak meni mnogo bolji film ? 
Ako niste svakako pogledajte: Blood sport - J. C. Van Damme
akasha @ 15.8.2010. 23:45
uuu... da... Krvavi sport.. To sam gledala s bracom ne znam kolko puta.
ah, kak je lijepo gledat filmove kad si dijete i sve te impresionira... Ta scena zaista pokazuje Vandama u najboljem svjetlu, kao borca.. ali, let's face it, ne možemo reći da čovjek ima nekog posebnog glumačkog talenta 
bozoli @ 16.8.2010. 17:27
Ni Vandam, ni Segal, ni mnogi drugi ne znaju za glumu. Ali ne gledamo ih zato, zar ne?
mary89 @ 17.8.2010. 16:42
Ni Vandam, ni Segal, ni mnogi drugi ne znaju za glumu. Ali ne gledamo ih zato, zar ne?
bozoli
upravo tako
.
Meni je drazi Kickboxer od Bloodsport.
gorlock @ 17.8.2010. 19:09
upravo tako
.
Meni je licno drazi Kickboxer od Bloodsport.
mary89
Meni osobno su Kickboxer i Blood sport, te još možda 2 filma od Van Damme-a, vrijedni pažnje ostali su osrednji ili jadni.
Što se pak tiče filma Najbolji od najboljih pokušao sam ga odgledati (prisjetiti se) sinoć u cijelosti ovog filma, ali mi je bio toliko uzbudljiv da sam zaspao kao bebica.
akasha @ 17.8.2010. 19:36
Što se pak tiče filma Najbolji od najboljih pokušao sam ga odgledati (prisjetiti se) sinoć u cijelosti ovog filma, ali mi je bio toliko uzbudljiv da sam zaspao kao bebica.
gorlock

Pa šta onda nisi gledo Brucea Leeja?
gorlock @ 17.8.2010. 21:52