aya @ 2.4.2013. 14:26
Čekaš da bude na TV, onda sjedneš i gledaš, a kako drugačije?
Ili odeš u kino. Ili uzmeš DVD.
loku @ 2.4.2013. 18:35
Predonar film cista desetka
manuel robbery @ 7.4.2013. 14:52
Genijalan, pravo remek djelo.
joker12 @ 30.12.2013. 11:59
Nije najbolji film Al Pacina (nemoguće je maknuti Kum s trona), ali je Al Pacino najbolje odglumip ovdje.
kristijan sever @ 4.6.2015. 0:17
Scarface je jedan od najboljih američkih filmova svih vremena. 10/10.
yuma @ 10.7.2019. 13:31
Ovaj film nose Tony i Manny (Al i Steven koji su savršeni, obojica!); ostali glumci su prilično stereotipno i plastično odigrali svoje uloge i zbog toga ne mogu dat višu ocjenu. Nije to jedini razlog; za veću ocjenu scenarij bi trebao biti nešto složeniji, a odnos među likovima također manje stereotipan, odnosno manje predvidljiv. Za oba navedena razloga argumentaciju nalazim u istim aspektima: majka koja se ljuti na sina (em je mama predvidljiva, em su njene reakcije točno predvidljive u svakoj njihovoj zajedničkoj sceni; odnos njega i sestre, kao i
). Jedino mi je Tonijev odnos sa Elvirom bio nepredvidljiv i nestereotipan. A lik M. Pfeiffer je toliko dosadan; nije me uopće očarala; zamišljena je kao femme fatale, a ima energiju vječito našmrkane kuhane noge.

Evo, zbog navedenog dajem 8.8. Inače, film je svakako za preporučiti!
jeremiah @ 15.9.2019. 1:31
Pa ja ne bih baš toliko daleko išao i dao mu cenera.Svakako dobar film,ali pomalo pojednostavljen,prožvakan i puno predvidiv.Kao što gore vele,postao dijelom pop kulture ponešto i zbog same tematike filma kao i načina kojim se film bavi njome.Po meni BDP ima zasigurno kvalitetnijih ostvarenja, a Paćino je definitivno bolje i sugestivnije glumio u brdo drugih filmova. Danas kad ga gledam u tom filmu izgleda mi ko tutlek sa 20 žvakača u čubama s tim svojim prenaglašenim grimasama. Čak mi djeluje, u pojedinim trenutcima karikaturalno. Ma dobar film, al miljama je to daleko od štatijaznam npr.Kuma(netko ga gore spomenuo)ili sličnih ostvarenja. A neš ti ožiljka.Nazoveš film Skarfejs,a napraviš mu ožiljak ko da se porezo na travu. Moraš ga povećalom tražit po licu.
bearfoot @ 16.9.2019. 8:39
prikaz pobune u prihvatnom centru snimljen je katastrofalno, površno i amaterski, a gledajući glumački nekako mi je ta naglašena gluma primjerenija kazalištu nego filmu i često iritantna u izričaju...Al u Carlitu meni puno bolji...
jeremiah @ 18.9.2019. 17:24
Karlito svakako, po meni za klasu bolji,sadržajniji i kompleksniji film u kojem je Alpa Ćino daleko sugestivnije i bolje glumio
don berna @ 27.2.2020. 20:43
Pačo kao seljačina iz Kube