zubak @ 14.3.2010. 20:09
Paranoja me uhvati svaki put ,kad vidim kako portal daje ocjene.
Taj momak nije zdrav,tako mi mljeka u prahu.
brix @ 14.3.2010. 21:18
pa vidiš da ih RTL plaća da daju njihovim filmovima veće ocjene... pogledaj samo kako glup opis stave... "shia le bouf je jedan od najboljih mladih glumaca...", moš mislit...
crnisokol @ 14.3.2010. 21:49
ma šta bi ih RTL plaćao...ocjene su uzete sa imdb-a :D
maremare @ 14.3.2010. 22:47
iako inače nisam fan ovakvih filmova... moram priznat da mi je ovaj bio baš dobar
zuti_karton @ 27.3.2010. 1:34
ma film nije los ... ok je ...
dacho @ 29.3.2010. 23:42
odlican film za ubit vrijeme
beno @ 30.3.2010. 0:04
Teen verzija Hitchevog Rear Windowa. Ne treba ocekivati nista vise od toga - 6/10
matej123 @ 24.2.2012. 18:10
Ovaj film mi je odlican kad ga krenes gledat nemozes prestat jako zanimljiv a svi znate sta znaci "paranoja"
panxter @ 6.1.2013. 23:39
Upravo odgledao film. Nakon solidnog pocetka koji me dosta uvukao, film malo-pomalo dobiva na zapletu i sjajno vodi ka vrhuncu. Odličan ShiaLaBeouf nosi film na svojim leđima čitavo vrijeme. Iako već viđena i prokušana formula ubojice-žrtve (mačke-miša), ipak zadržava originalnost. I sve bi moglo proći kao više nego solidan uradak, ALI..
Zadržavam dah i gledam kako će riješiti situaciju s ubojicom. Ok... Ubije ga i... PAF!
WTF!!! Netko je izrezao nekih pola sata filma ili? Umjesto objašnjenja što je s ubojicom, prijateljima, majkom, policajcem... on se ljubi s curom i frend ga snima.
Valjda je netko rekao redatelju da zvoni za dvije minute, pa je završio film prisilno.
Blablabla... Sa solidne 7-ce pada na jadnu 3-cu.
Šteta!
bearfoot @ 7.1.2013. 12:21
@panxter, pa daj ispričaj cijeli sadržaj malo detaljnjije, što si samo kraj ispričao????
yuma @ 13.9.2014. 22:51
Panxter, pa nemres tako, nauči se pisati komentare; upozori riječima "SPOILER" i onda kreni natanane, pa ako treba i kraj...
SPOILER:
Inače, Slazem se, film je fakat napet ( ocjena 9 čak) i onda rapidno pada, samo zbog kraja filmu dajem jadnu 5. Šteta.
zvr @ 24.3.2025. 21:30
Rutinska vandalizacija nedostižnog izvornika. Cijeli uvodni dio je potpuno besmislen, hrpa detaljno razrađenih scena koje samo predstavljaju uvod u situaciju koja je srž filma.
Moglo se to i s tri rečenice, ali kad redatelj i scenarist ne znaju kako razviti dramatiku i napetost, onda se minutaža jednostavno "fila".