samuraj @ 1.2.2020. 18:26
Ne znam dali sam samo ja tog mišljenja, no ovo mi izgleda kao jedna od boljih Damonovih uloga. Inače taj mi je glumac jedan od precjenjenijih u Hollywoodu. Bale ko po običaju iritantan. A film je vrlo dobar. Zanimljiva tema, dobro obrađena, možda ipak malo predugo traje. Fanaticima automobilizma i njezine povijesti će se sigurno još više svidjeti nego meni.
bureq @ 16.6.2020. 12:06
Film je jedan od boljih iz 2019., glumci odlicni kao i efekti. Jedini minus bi dao zbog prebrze izgradnje prvog modela auta koji se samo odjednom stvorio. Steta sto to nisu malo detaljnije napravili.
bearfoot @ 4.7.2020. 23:53
Zanimljiva epizoda iz auto prošlosti koja je zaslužila predaniju ekranizaciju s uvjerljivim dijalozima, a ne ovako površno i na brzinu sklepan film...hrpa epizoda bez duše...prekretnica u filmu dešava se nakon razgovora sa Fordom u uredu, do tada sve ja skoro na granici gledljivosti, a zatim ima jos nekoliko prizora koji su, samo zahvaljujući glumi, uspjeli odvući film od trivijalnosti...
derle @ 19.10.2021. 19:10
Sestra me na prevaru povela u kino, ali nisam požalila - film je bio za svaku pohvalu, iako nisam fan moto-sportske ekranizacije 😁
svrljozvrljo @ 23.7.2023. 17:20
Gledam film s par godina zakašnjenja na RT "f**king" L-u, što znači , na najgori mogući način, s vijestima i blokovima relama od 10 minuta itd itd. Ali ,ipak, nakon pola odgledanog, odustajem
. rtl je smeće a fillm je trunje 
fiorano @ 5.7.2024. 14:23
Sjajan film, odlična gluma glavnih aktera.