raka @ 4.5.2017. 10:35
hejjjj moze li mi neko objasniti kako ovo funkcionise?Kako gledati Filmove?
Hvala
pandaboy @ 4.5.2017. 11:12
Probaj se odjaviti pa ponovno prijaviti/registrirati...i pozorno čitaj
lukas abramović @ 30.5.2017. 13:04
Dobro ukompinirano da je dostojan nastavak sedmog dijela...
Charlize je nevjerojatna, Statham je puno veća faca nego u prošlom dijelu, priča ima smisla, nedostatak Paul Walkera se jedva osjeti, u svakom slučaju, iznadprosječno dobro...
butch @ 1.7.2017. 21:17
ne znam jesam li upravo gledao transformere ili brze i zestoke..... tragedija od filma
goodtoknow @ 5.7.2017. 0:55
šta pohlepa i želja za zaradom napravi od vrlo dobre franšize.. očajan film, wannabe smiješan, a smiješan je jedino u situacijama sa stathamom na kraju filma (što je kontradiktorno samom filmu jer statham dosad nije bio prikazivan nimalo smiješnim), a scene s romanom koje su bile smiješne dosad, sada djeluju usiljeno i ne toliko smiješno kao u dosadašnjim serijalima. film obiluje tolikim nerealističnim scenama (što je već uobičajeno postalo za fast and furious franšizu) i nije toliko za prigovarati s obzirom da se radi o filmu, ali pretjerali su, stvarno. bilo to možda samo moje mišljenje ili ne, ovaj film ne spada u kategoriju sci-fi da mogu gutat takve stvari u toj mjeri. ostao sam razočaran nakon filma, nadam se da je ovo kraj serijala jer kako su krenuli, nakon petice-donekle i šestice, sve gore i gore.samo bojim se da ćemo ih gledati i narednih godina.
mario @ 8.7.2017. 2:31
Koje razočaranje. Prije su mi bar likovi bili simpatični a sad ih jedva mogu smislit., baš su mi nekako cringy, čak mi je i akcija too much.
jeremiah @ 24.4.2022. 15:59
Sedmica mi je puno bolja od osmice. Jedva čekam devetku. Nadam se da nikad neće prestat snimat nastavke doklegod je ljudskog roda