Haha buffalo nisi me uvrijedio, pa ja sam zrela žena i znam što hoću, što neću, a ti to ne znaš i to je sve u redu.
Zato postoji ovaj forum da razmijenimo mišljenja. Meni je film bio o.k., pogledala sam ga, pogledala bih ga opet uz uvjet da repriziram samo određene scene
i to je to.
R.W Penn je odlična glumica, ali svi su se tu iskazali. N. Watts je o.k., iako nešto slabija od kolegice. Onaj plavi lepotan je baš dobro izgradio lik i vrlo sugestivno je to odradio. Onaj crni također; on je manje osjećajan, a više hedonist... sve u svemu, ja sam zadovoljna filmom. Život skriva mnoge tajne, kad bi znali stvarne živote svojih prvih susjeda, pa čak i prijatelja, bili bi šokirani mnogim pričama, tako da ovo nije SF, ovo je nešto što se događa iza tuđih zatvorenih vrata. A to što je priča naklonjena sirovoj strasti zrelih žena (za promjenu od uobičajenih LOLITA i ostalih izbljuvaka
), eto naravno to smeta dečkima. Iako, zašto morate biti takvi, čemu taj kompleks od prikazivanja filmova namijenjenih ženama? Tako neki od vas reagiraju i na SEX i GRAD koji, doduše, nije stvaran, ali je zabava za žene...
No ajde, raspalite - tome i služi ovaj portal