Luda ljubav (2011)

Mad Love (Originalni naziv)

komedija

Od četvero prijatelja dvoje se zaljubi do ušiju, dok se drugo dvoje jednostavno ne može podnijeti

 
Režija: Pamela Fryman
Scenarij: Matt Tarses
Uloge: Jason Biggs, Sarah Chalke, Judy Greer, Tyler Labine, Sarah Wright, ...

Filmografija

Od redateljice popularne serije ''Kako sam upoznao vašu majku'', ''Prijatelji'' i ''Dva i pol muškarca'' dolazi još jedna priča o ljubavi koju je režirala Pamela Fryman, dobitnica Emmyja za popularnu sapunicu ''Santa Barbara''.

U epicentru ove romantične i humoristične serije smještene u New Yorku su četiri prijatelja: Ben i Larry te Kate i Connie. Ben i Kate se slučajno upoznaju na vrhu 'Empire State Buildinga' i zaljube na prvi pogled. Druženjem upoznaju Benovog prijatelja Larryja i Kateinu prijateljicu Connie. Larry i Connie se ne slažu najbolje od samog početku, jer su oboje poprilično cinični, no nakon nekog vremena ostvaruju sve bolji i intimniji odnos...

O GLUMCIMA

Jason Biggs je najpoznatiji po svojoj ulozi u kultnim nastavcima hit komedije 'Američka pita'. Uloga u seriji 'Luda ljubav' prva mu je tom TV žanru nakon deset godina. Jason je rođen 1978. godine u New Jerseyju. Ima dvije starije sestre, a počeo je glumiti već kao petogodišnjak. U braku je s glumicom Jenny Mollen. Osvojio je MTV Movie Award za najbolji poljubac ('Američka pita 2'). U ovoj seriji utjelovljuje lik mladog odvjetnika koji se nalazi u vezi koja ga sputava te uskoro, sasvim slučajno, upoznaje ljubav svog života.

Sarah Chalke je poznata po ulozi Stelle u hit seriji 'Kako sam upoznao vašu majku' i doktorice Reid u hit seriji 'Stažist'. Rođena je 1976. godine u Kanadi. Govori francuski i njemački jezik. Volonterka je i radi u 'Audrey Hepburn' fondu za djecu. Sa 17 godina je dobila ulogu Becky Conner u seriji 'Roseanne'. U 'Ludoj ljubavi' glumi prpošnu i pomalo nespretnu Kate koja se zaljubi u Bena na prvi pogled i živi s najboljom prijateljicom Connie.

Tyler Labine je poznat po filmovima 'Planet majmuna: Postanak' i 'Tucker i Dale protiv zla'. Ovaj glumac je rođen 29. travnja 1978. godine u Kanadi. Sam glumac je priznao da je njegov najgori posao onaj dostavljača pizze. U seriji tumači Larryja, Benovog ciničnog, najboljeg prijatelja koji je uvijek u prepirki s Connie.

Judy Greer je ostvarila mnoge gostujuće uloge u hit serijama 'Dva i pol muškarca', 'Kalifornikacija' i 'Teorija velikog praska'. Greer je rođena i odrasla u Detroitu u obitelji mehaničara i bolničke administratorice. Deset godina je trenirala klasični ruski balet. U njezin filmski opus spadaju filmovi 'Od klinke do komada', 'The Village', 'Što žene vole'. Glavno obilježje je da uvijek u filmovima tumači najbolju prijateljicu glavnih protagonista dok je u seriji 'Dva i pol muškarca' glumila je tri različita lika. Judy glumi Kateinu najbolju prijateljicu Connie koja je oličenje sarkazma i ne slaže se s Larryjem.


Komentari (0)

Foto