Siguran plan (2003)

FOOLPROOF (Originalni naziv)

akcija triler

Vlasnici privatnog kluba Foolproof nađu se na meti opakog kriminalca zbog konkurencije

 
Režija: William Phillips
Scenarij: William Phillips
Uloge: Ryan Reynolds, Kristin Booth, Joris Jarsky, David Suchet

Filmografija

"Foolproof" je privatni klub kojeg su osnovali Kevin, Samantha i Robu kojem smišljaju i pomno razrađuju najkompliciranije i najzahtjevnije zadatke te izvršavaju nezamislive pothvate. Sve se mijenja kada Leo, opaki britanski kriminalac, uđe u njihove živote. Leo otkriva da mu je klub konkurencija i odluči ukrasti njihov savršen plan pljačke dijamanata...

Kevin, Samantha i Rob osnovali su svoj privatni klub "Foolproof" u kojem smišljaju i pomno razrađuju najkompliciranije i najzahtjevnije zadatke te izvršavaju nezamislive pothvate. Međutim, svi uspješno ispunjeni zadaci samo su teorijska rješenja nikada sprovedena u stvarnosti.

Njihov mali klub dobro je čuvana tajna već sedam godina, od trenutaka kada su njime, u svojim studentskim danima, stvorili međusobno neraskidivu vezu i osmislili nešto što ih čini potpunima.Ali sve se mijenja kada Leo, opaki britanski kriminalac, uđe u njihove živote. Leo otkriva da mu je klub konkurencija i odluči ukrasti njihov savršen plan pljačke dijamanata.

Na temelju plana, razbojstvo protekne bez problema, ali Leo se ne zaustavlja na tome. Ucjenjuje ih, prijeteći da će ih uplesti u izvršenu pljačku ako ne učine još jedno razbojstvo i ne ukradu obveznice u vrijednosti od 20 milijuna dolara. Ako budu uspješni, vratit će im ukradeni originalni plan koji ih povezuje s pljačkom dijamanata. Međutim, provala se čini kao nemoguća misija te zahtijeva od "Foolproof" tima da se ušulja u jednu od najčuvanijih zgrada u Torontu i ukrade obveznice.

Kada Leo počne slati tragove policiji koji bi je mogli odvesti do "Foolproof" kluba, Kevinu, Samu i Robu ne preostane ništa drugo osim da popuste Leovim ucjenama. Tada, po prvi put, tim je prisiljen svoju teoriju provesti u praksu i upotrijebiti sva svoja iskustva, sposobnosti i znanja koja su skupljali godinama. Nikada do tada nisu bili pod tolikim pritiskom. Plan mora uspjeti, a međusobno prijateljstvo i povjerenje stavljeno je na kušnju.Ovaj iznimni akcijski triler režirao je William Phillips, a glavne uloge tumače Ryan Reynolds, Kristin Booth, Joris Jarsky i David Suchet.


Komentari (0)

Foto