subota, 30.10.2021 10:30

Krv nije voda (2011)

Krv nije voda (Originalni naziv)

drama

Život piše drame, a svaki čovjek čuva barem jednu tajnu

sez.2 ep.46Dvadesetogodišnja Sanja je izbacila Nina (20), svog dugogodišnjeg dečka i oca trogodišnjeg sina, iz stana. Kako ne može sama plaćati najam uzima cimera, zrelijeg gospodina Krunu (55) koji od prve pokušava ostaviti dobar dojam na Sanju uz pomoć novca. Njih dvoje ubrzo postanu par, ali s vremenom Sanja shvati da voli svog bivšeg i pokušava se riješiti Krune, ali neuspješno. No, pokušat će ga otjerati uz pomoć obitelji, a  cijela priča završava na sudu…
 

Inspirirana svakodnevnim životnim pričama koje pogađaju brojne obitelji u Hrvatskoj, poput neočekivanih ljubavnih prijevara, dramatičnih brakorazvodnih parnica, teških suđenja zbog skrbništva ili očinstva, zastrašujućih obiteljskih otkrića ili pak problema s vlastima, ova serija omogućit će gledateljima da barem na tren zavire u živote drugih ljudi koji naizgled sretno žive, iako se unutar njihova četiri zida odigrava prava životna drama.

Svaka epizoda serije „Krv nije voda“ u dokumentarnoj formi prati pojedinu obitelj i njezinu potresnu priču koja ih je iznenada zadesila. Glavne aktere u svakoj epizodi glume stvarni ljudi, a i scene su snimane na stvarnim lokacijama što još više doprinosi autentičnosti događaja.

Kroz dvanaest epizoda doznat ćemo što se događa s dugogodišnjim supružnicima kada njihovu idiličnu zajednicu uništi majčina prijevara s kćerinim dečkom, kako je majka tinejdžerica zbog ljubavi prema svojoj obitelji dospjela na rub bankrota, zašto se samohrana majka boji za život svoje kćeri jedinice koja se druži s kriminalcima, što se događa kada sin terorizira cijelu obitelj, kao i mnoge druge životne priče koje se događaju u susjedstvu iza zatvorenih vrata.

Iako je svaka epizoda serije „Krv nije voda“ priča za sebe, za sve njih postoji krajnje pitanje - kakva je sudbina obitelji koje su potresli nesretni događaji , imaju li one nakon rješenja problema ikakvu zajedničku budućnost i koje su posljedice?


Komentari (45)

Foto