utorak, 24.03.2020 01:20

Krv nije voda (2011)

Krv nije voda (Originalni naziv)

drama

Život piše drame, a svaki čovjek čuva barem jednu tajnu

sez.2 ep.87Na jednoj momačkoj večeri Matiju (52) zavodi jedna striptizeta s kojom kasnije provede noć. Matija osjeća grižnju savjesti, no problem postane vrlo ozbiljan kada dobije ucjenjivačko pismo s fotografijama na kojoj je sa striptizetom u intimnim trenucima. Istog dana prima i telefonski poziv nepoznate osobe koja želi otkupninu, jer će u protivnom poslati iste fotografije njegovoj ženi Lani (36). Njegov poslovni partner Vlado (38) uvjeri ga da ipak posluša ucjenjivača. No, Matija se ne uspijeva smiriti jer ga ucjenjivač ponovno zove i traži novi iznos. Lana počinje sumnjati da se nešto događa u životu njezina supruga…
 

Inspirirana svakodnevnim životnim pričama koje pogađaju brojne obitelji u Hrvatskoj, poput neočekivanih ljubavnih prijevara, dramatičnih brakorazvodnih parnica, teških suđenja zbog skrbništva ili očinstva, zastrašujućih obiteljskih otkrića ili pak problema s vlastima, ova serija omogućit će gledateljima da barem na tren zavire u živote drugih ljudi koji naizgled sretno žive, iako se unutar njihova četiri zida odigrava prava životna drama.

Svaka epizoda serije „Krv nije voda“ u dokumentarnoj formi prati pojedinu obitelj i njezinu potresnu priču koja ih je iznenada zadesila. Glavne aktere u svakoj epizodi glume stvarni ljudi, a i scene su snimane na stvarnim lokacijama što još više doprinosi autentičnosti događaja.

Kroz dvanaest epizoda doznat ćemo što se događa s dugogodišnjim supružnicima kada njihovu idiličnu zajednicu uništi majčina prijevara s kćerinim dečkom, kako je majka tinejdžerica zbog ljubavi prema svojoj obitelji dospjela na rub bankrota, zašto se samohrana majka boji za život svoje kćeri jedinice koja se druži s kriminalcima, što se događa kada sin terorizira cijelu obitelj, kao i mnoge druge životne priče koje se događaju u susjedstvu iza zatvorenih vrata.

Iako je svaka epizoda serije „Krv nije voda“ priča za sebe, za sve njih postoji krajnje pitanje - kakva je sudbina obitelji koje su potresli nesretni događaji , imaju li one nakon rješenja problema ikakvu zajedničku budućnost i koje su posljedice?


Komentari (45)

Foto