Najgori tjedan (2008)

Worst Week (Originalni naziv)

komedija

Mladi muškarac daje sve od sebe kako bi osvojio roditelje njegove zaručnice

 
Režija: Marc Buckland
Scenarij:
Uloge: Kyle Bornheimer, Erinn Hayes, Nancy Lenehan, Kurtwood Smith

Filmografija

Od autora 'Stažista' Matta Tarsesa dolazi američka verzija serije 'Worst Week of my Life' u kojoj mladi zaručnik nastoji pridobiti simpatije buduće svekrve i svekra. Sam Briggs (Kyle Bornheimer) će učiniti baš sve samo kako bi udovoljio roditeljima svoje djevojke. No iako su njegove namjere najbolje, u njihovom društvu uvijek nešto pođe po zlu.

Sudac Dick, kojeg u seriji tumači Kurtwood Smith znan i kao 'strogi otac' popularne serije 'Lude '70-e', i njegova supruga Angela (Nancy Lenehan) zaštitnički se ponašaju spram svoje kćeri i zaista se trude ne pokazati bijes koji osjećaju spram Sama. Budući zet je poput hodajuće katastrofe kad god se nađe u njihovom domu. Unatoč njegovom ogromnom trudu i nastojanjima da im se približi i šarmira ih, sa svakim korakom naprijed obavezno se dogode dva koraka natrag koji sve dobro učinjeno bace u zaborav.

No, s podrškom i ljubavlju koju dobiva od svoje Melanie, koja se uvijek zauzme za njega unatoč njegovom 'talentu' da se prikaže baš u najgorem svjetlu, Sam će morati pronaći put do srca njene obitelji.


Komentari (1)

Foto