Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
TV/FILM/SHOWBIZZ

četvrtak, 27.06.2024 12:05

Ženski vodič za razvod S03

Abby McCarthy (Lisa Edelstein) i njezine prijateljice vraćaju se u trećoj sezoni hit igrane serije kanala Bravo, „Ženski vodič za razvod“. U ovoj sezoni žene preispituju svoje živote dok se suočavaju s više slobode i nesigurnosti nego ikada prije. Abby odlučuje dati priliku ljubavi i privuče je baseballski trener njezina sina Mike (James Lesure). Još uvijek pod dojmom nakon što je bila ostavljena za oltarom, Delia (Necar Zadegan) odlučuje se okrenuti karijeri. U međuvremenu, Jo (Alanna Ubach) ima romansu na poslu, Barbara (Retta) upoznaje zgodnog građevinara (Malcoml-Jamal Warner), a Phoebe (Beau Garrett) bježi od monotonije novog braka JD-ju (Aaron Staton) preko prijateljstva s karizmatičnom milijarderkom (Daisy Betts). Bez obzira na to kamo ih život odvede, ove prijateljice uvijek mogu računati jedna na drugu.


Serije, emisije
000
24Kitchen
Slavni kuhar Ainsley Harriott pred sobom ima izazov uvjeriti zvijezdu "Plesa sa zvijezdama" Lena Goodmana da otvori svoje svjetonazore i usta za nova iskustva s hranom. U ovoj zabavnoj seriji Len i Ainsley kreću na kulinarsko putovanje po britanskim multi-kulturalnim zajednicama!
200
Travel
Medij Amy Allen i umirovljeni detektiv Steve DiSchiavi istražuju smrtonosnu legendu i tvrdnje o paranormalnim pojavama u tropskom odmaralištu u Montego Bayu na Jamajci.
230
RTLL
16 seksi samaca stiže na tropski otok na Novom Zelandu da bi pronašli ljubav, a kako je nagrada od 100.000 dolara namijenjena samo jednome, moraju se međusobno eliminirati kroz razne igrice. Ovaj reality pretvara online svijet dejtanja u stvarnost, ali samo jedan par može pobijediti!
400
Travel
Zak Bagans, Aaron Goodwin, Billy Tolley i Jay Wasley samo za vas istražuju najstrašnija mjesta na svijetu za koje se zna da su opsjednuta duhovima!
425
24Kitchen
U ovoj seriji Heston istražuje pozadinu nekih od omiljenih britanskih jela. Tema prve emisije je goveđa pečenka. Heston otkriva nevjerojatne priče i podrijetlo ovog tipično britanskog jela. Na kraju će poslužiti fantastičnu goveđu pečenku ljudima zahvaljujući kojima i Britanci mogu uživati u njoj. Počastit će britanske mesare i uzgajivače goveda i povrća.

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala