Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Watchmen

1
    1 0

mario @ 18.7.2008. 0:57

Sweetbabyjesus... konačno je tu.

https://www.firstshowing.net/2008/07/17/must-watch-zack-snyders-watchmen-trailer-absolutely-stunning/

Trailer za filmsku verziju najbolje strip novele svih vremena, Watchmen. Pogledao ga par puta i mogu reć da sam oduševljen. Sad samo treba dočekat :((

Who watches the watchmen? We do.... weeeeeeeeeeeeeee!!!!

1 0

mario @ 29.11.2008. 18:08

Evo i novi trailer, sve bolje i bolje izgleda.

0 0

gordan @ 29.11.2008. 18:31

Moram priznati da nikad nisam čuo za dotičnu "strip novelu". Jedini strip koji sam konzumirao je alan ford, super junaci me baš nikad nisu "palili" (osim superhika :)). No sudeći prema traileru koji je vrlo efektan, film bi mogao biti zabavan uz naravno obavezan vrhunski zvuk i sliku.

0 0

mario @ 29.11.2008. 19:01

Moram priznati da nikad nisam čuo za dotičnu "strip novelu". Jedini strip koji sam konzumirao je alan ford, super junaci me baš nikad nisu "palili" (osim superhika :)). No sudeći prema traileru koji je vrlo efektan, film bi mogao biti zabavan uz naravno obavezan vrhunski zvuk i sliku.

gordan

Meni je jedan od najboljih što sam čitao, u biti, i jedini koji imam na polici :D

Watchmen nije onaj klasični strip o superjunacima, u kojem se bore protiv nekog bad guya, već se više bavi ljudima iza maske pa nam i pokaže da ti super junaci i nisu toliko super. 

0 0

beno @ 30.11.2008. 1:41

gordan

U ovom je postu napisano od rijeci do rijeci isto ono sto sam ja htio napisati.... :)

Alan Ford; nisam ljubitelj superheroja; trailer izgleda zabavno i efektno...

0 0

gorlock @ 30.11.2008. 21:35

Za Watchmana nikad čuo ali iz trilera se da zaključit da bi mogao biti dobar film, glazba odlična, priča očito prožeta ljubavlju citiram "zašto bih ja spasio svijet; učini to zbog mene" moglo bi biti jako zanimljivo.

Što se tiče Alan Forda to je tema za sebe, jednostavno volim njihov način humora, superhik je naj.........

Jedva čekam da netko napravi, vjerovatno bi bolje prošao animirani film o njima, ili igrani, nebitno, ekipa je mrak, pokušao sam skupiti sve njihove stripove, vjerovatnio nikad neću uspjeti, TNT ide dalje...........

Ma što reči mrak su zaslužuju temu za sebe i to po epizodama............

0 0

beno @ 30.11.2008. 22:57

Mislis ovako nesto? ;)

Imam ja negdje na backupu film kao jedan .avi (ali slika, iako nesto bolja, nije puno bolja od ovih 4 flv-a), ali nigdje nisam titlove nasao :(
    0 0

franz @ 30.11.2008. 22:58

... kao mali čitao sam razne stripove, s večinom sam imao problema u sporazumijevanju, zbog stranog jezika kojeg ne kužim i na kojem su pisani,  (zagor, blek. miki, itd)

ali daleko najdraži i najbolji mi je alan ford.. prva slova alan forda pročitao u epizodi " morski pas koji govori" te ljubav prema stripu je počela, u svojoj zbirci imam 400 brojeva alan forda uključujući i prve brojeve iz 1970 ih, originale.. a slažem se s ekipom, da je to ipak posebna tema za sebe... čista petica strip..

franz

0 0

gorlock @ 30.11.2008. 23:12

SUPER Beno, nisam znao za ove crtiće, potražit ću ih na netu i torentati, vidim da ova tema mnoge od nas privlači, ja sam već otvorio mnoge, pa neka netko drugi pokrene ovu, rado ću se odazvati.

Franz; čovječe jedva sam te skužio, pa gdje ti je križ, tek sam po tekstu zaključio da si to ti, pa naravno, ni ja ne kužim one neke tekstove na nekim jezicima, a Alan Ford je uvijek bio i ostao naš, naši dragih susjeda Talijana

0 0

franz @ 30.11.2008. 23:22

SUPER Beno, nisam znao za ove crtiće, potražit ću ih na netu i torentati, vidim da ova tema mnoge od nas privlači, ja sam već otvorio mnoge, pa neka netko drugi pokrene ovu, rado ću se odazvati.

Franz; čovječe jedva sam te skužio, pa gdje ti je križ, tek sam po tekstu zaključio da si to ti, pa naravno, ni ja ne kužim one neke tekstove na nekim jezicima, a Alan Ford je uvijek bio i ostao naš, naši dragih susjeda Talijana

gorlock

gorlock, pa stavio sam sliku od GNR-a, a šta ti pričam ludilo, GNR- a zavladalo!.. znam ja na kojem je alan ford jeziku i di se proizvodio u Hrvatskoj, na hrvatskom jeziku su stripovi i Zagreb izdavao, dok oni ostali na stranom jeziku, kojeg ne kužim ali uz riječnik... dobar je i MaxMagnus, strip sličan fordaljki, a isti tvorac ga je radio, Max Bunker...

franz

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala