Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Max Payne

1
    0 0

beno @ 11.7.2008. 9:47
    Jos me boli izbor glumaca, jos zamjeram FOXu za pokvareno postupanje prema Payne and Redemptionu, ali trailer izgleda OK
    0 0

mario @ 11.7.2008. 12:09
    Meni se trailer svidio, baš ima onaj feeling iz igre... snijeg, sjene, malo bullet timea i onaj norse ragnarok đir. A Wahlberg mi se čini kao odličan Max.
    0 0

beno @ 11.7.2008. 14:20

Trailer zaista je OK.

Ali Marky Mark kao Max, Mila Kunis kao Mona i Ludacris kao Jim Bravura... Tesko...

0 0

mario @ 11.7.2008. 17:35

Haha Marky Mark XD  Meni je Wahlberg skroz ok glumac, nije jedan od onih wannabe repera koji pokušaju izmust lovu sa lošim filmovima. Mila Kunis kao Mona Sax hmhm... nadam se da je nisu uzeli samo za eyecandy i da će nešto i odglumit.

0 0

cane @ 12.7.2008. 23:07

Konačno i jedan od najpoznatijih junaka među gamerima dobiva svoj film. Jednu od najpopularnijih igrica svih vremena u svom žanru ekranizirao je John Moore (Behind Enemy Lines, Omen 2006...). Iako će svi pomisliti nakon iznimno loših ekranizacija nekih drugih igrica poput Resident Evil ili Alone In The Dark, da je i Max osuđen na propast Mark Wahlberg se ne bi složio s njima. Naime Marky Mark utjelovljuje detektiva istraumatiziranog obiteljskim masakrom koji je nakon ovisničke krize postao osvetnički raspoložen. Uz Marka tu je i iznenađujuće super sexy Mila Kunis. Prema traileru bi se dalo naslutiti da Max Payne The Movie neće razočarati kao ostali. U Američkim kinima se očekuje 17. listopada a za Hrvatsku još nema nikakvih službenih najava. Nadajmo se da najbolje scene nisu samo one u traileru i da će nam Mark dočarati Maxa kakvog svi znamo!

Uživajte u traileru!

https://www.youtube.com/v/Q2jAE...-film-trailer/

0 0

gordan @ 13.7.2008. 14:41

You tube filmovi se mogu ubaciti direktno u forum. U alatnoj traci editora je "you tube" ikona. Klikneš i ubaciš url filma.

npr. https://www.youtube.com/v/Q2jAEoBz6RY

0 0

cane @ 13.7.2008. 15:42
    Nisam ni skužio. Znam za ubuduće. Hvala.
    0 0

beno @ 29.8.2008. 9:20

Max Payne trailer 2 je vani!

Ako nista, mracan je... Mozda jos i ispadne OK... Najavljen je za 17.10.2008 (USA)

https://media.kino-govno.com/movies/m/maxpayne/trailers/maxpayne_trailer2_640.flv

(.flv 13MB)

0 0

mario @ 29.8.2008. 12:24
    Dobar :) Malo me trailer podsjeća na one Snyderove trailer za 300 i Watchmen.
    0 0

aco78 @ 30.8.2008. 11:22
    Mislim da će film biti Ok ali ništa posebno, iako se nadam da bude odličan jer sam obožavao igricu.
    0 0

gordan @ 24.11.2008. 0:00
    I, je li tko pogledao?
    0 0

beno @ 24.11.2008. 9:03

Bio sam 100% siguran da smo vec iskomentirali...

Lose, pre strasno, izbjegavati OBAVEZNO!

<POSSIBLE_SPOILER>

3. Max Payne (VG) likovi su ispremjesani. Kao da je netko uzeo random scenarij i samo zamijenio imena sa imenima iz MP igre, bez smisla i logike.

2. Scenarij je uzasan (likovi su suplji i plitki, vecina je potpuno nevazna i beskorisna, lokacije su besmislene i nepotrebne, likovi se po njima presetavaju kao da je rijec o point'n'click avanturi a ne filmu, ima rupa i nelogicnosti PUNO)

1. Nema nikakve veze sa Max Payne igrom (nema John Woo slowdownova, nema Max Payne monologa...)

Film je katastrofa! Jedan od gorih filmova ikad. Uwe Boll i Stephen Norrington nebi mogli jace upropastiti ovaj film.

4. Nije akcijski film. Postoje 2 ili 3 akcijske scene, ali opet je pre plitak, neinteresantan i predvidiv da bi bio triler.

Da se ne zove Max Payne i da se likovi drugacije zovu, film bi bio samo los. Ovako, kada ima tako kvalitetan predlozak (sa vise nego kvalitetnom i interesantnom pricom i likovima), film je KOMA! 

Film ima i neke dobre stvari kao sto su noir elementi i "sivi filter", ali nista od toga nije dovoljno da film bude dobar.

Mislio sam bojkotirati film zbog Marky Marka i Mile, ali Mark kao Max je jedna od samo nekoliko stvari koje valjaju u ovom smecu. Mila je slatka kao uvijek, ali lik Mone je nevjerojatno beskorisan i nevazan, ocito je ubacena u scenarij samo da film bude sto slicniji igri.

</POSSIBLE_SPOILER>

0 0

franz @ 24.11.2008. 14:02

igrica mi je zakon, ali film nisam gledao!!

franz

0 0

supertramp @ 24.11.2008. 22:18
    a šteta kaj je film tak loš, igrica je predobra
1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala