Ostatak filmova ću samo navesti bez stavljanja rednih brojeva ispred naslova. Svi navedeni naslovi u ovom postu imaju po jedan glas stoga ih neću pisati radi preglednosti: Batman, Ben Hur, Bilo jednom na Divljem zapadu, Black Hawk Down, Casablanca, Chinatown (1974.), Conan (sa Schwarzeneggerom), Dan obuke, Deveta vrata, Diplomac, Divlja horda, Djevojka od milijun dolara, Dodir zla, Fighter, Full Metal Jacket, Goli pištolj, Gospodar prstenova (1978.), Hot Fuzz, Ima li pilota u avionu, Inception, Inventing the Abbotts, Kad jaganjci utihnu, Kakvi frajeri, Klub boraca, Koncert, Krupna riba, La Notte di San Lorenzo, La Vita e Bella, Ladri di Biciclette, Le Salaire de la Peur, Leptir (Papillon), Lovac na jelene, Mačka na vrućem limenom krovu, Mediteraneo, Memento, Milenium ili Milenij trilogija (Muškarci koji mrze žene, Djevojčica koja se igrala vatrom, Kule u zraku), Milijunaš s ulice, Most na rijeci Kwai, Mrak film, Nemoguća misija, Nepomirljivi, Okuribito / Odlasci, Oldboy, Otimači izgubljenog kovčaga, Pijanist, Pirati s Kariba: Na kraju svijeta, Planet majmuna (novi), Ples s vukovima, Prestiž, Psiho, Ptice, Rashomon, Ratovi zvijezda epizoda 1: Fantomska prijetnja, Ratovi zvijezda epizoda 2: Klonovi napadaju, Ratovi zvijezda epizoda 3: Osveta Sitha, Rio Bravo (stari vestern), Rope (1948.), Sam u kući 2, Schindlerova lista, Sedam samuraja, Sestre Marije Magdalene, Se7en, Silent Hill, Sin City, Sjaj u travi, Stand By Me, Studengora, Zdrpi i briši (Snatch), Terminator 2: Sudnji dan, The Lucky Ones, The Shining (1980.), The Thing (1982.), Tragači (stari vestern), Treći čovjek, True Grit, U ime oca, Umjetnik, Umri muški, Vrtoglavica, Vrućina, White Heat (1949.), Yojimbo, Žalac, Život drugih.
Evo ljudi gotovo je! Nadam se da vam se sviđa kako je ispalo i da ste zadovoljni. Mislim da sada ponosno možemo reći da smo pravi filmski portal koji ima svoj vlastiti popis najboljih filmova.
Uživajte! I pozdrav!