Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

STEVEN SPIELBERG NAJUSPJEŠNIJI ČOVJEK U POVIJESTI FILMA (1985)

1 2
    1 5

clauden @ 5.4.2016. 17:30

The Color Purple (1985)

Volio bih da mi netko vrati sat i pol života kojeg sam potrošio na ovu patetičnu i nevjerljivu dramu. Kraj je dirljiv i to je sve. Film je utemeljen na fikciji i na brutalan način pokazuje život crnaca kako je vidi spisateljica novele: red batina, red silovanja i tako do kraja života. 12 Years of Slave je neuporedivo bolji film na tu temu.

2 3

buffalobill @ 5.4.2016. 17:40

ma carstvo sunca se ne skida,to se gleda kad je na tv-u pa malo zadrijemas,odes na zahod ,popusit cigaretu na balkon i to,kakvo jbno skidanje,a taj boje purpura nisam nikad gledao

1 1

mandrak @ 5.4.2016. 17:47

heheh to je to dragi moj Bille .... samo ja umjesto cigarete (jeb' ga ne pušim) popijem pivicu i spečem kokice u mikrovalki .... gdje nakon pijuckanja i grickanja najčešće zaspem ..... ja si one filmove koje volim zemem u BRu za moju kolekciju većina je bez titlova .... (engleski mi dođe ko materinji) ..... i to je to .... vidim da nas još ima sa nekim svojim ritualima .... Namiguje

1 3

buffalobill @ 5.4.2016. 18:07
    cuj mandrak medju nama ja sve cesce zaspim,nego jel mi moze netko garantirat za boju purpura jer imam nizak prag tolerancije na vupi i opru ?
    1 1

mandrak @ 5.4.2016. 18:22

.. da budem iskren nisam ziher da sam gledal taj film .... ali budem uskoro  ... po naslovu mi zvuči da ga moram počet gledat subotom oko 16/17 sahata jer onda postoji velika  vjerojatnost gledanja filma u dva najviše tri nastavka ostale dane (čitaj noći) film se gleda u više od nekoliko nastavaka s time da većinu preklopnih scena gledam i po nekoliko puta (zbog toga sam od ostalih ukućana dobio izgon sa centralnog TeVeja) ....  a kaj se tiče tolerancija onase brusi samo vježbom kao i sve na svijetu .... 

1 2
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala