Registrirani korisnici mogu kreirati svoju grupu tv kanala, koristiti Podsjetnik, sudjelovati u nagradnim igrama, chatu i forumu, ocjenjivati filmove, serije i emisije, slati privatne poruke, predlagati video zapise itd...
P.S. Ovdje NE MOŽETE besplatno gledati filmove.
The Color Purple (1985)
Volio bih da mi netko vrati sat i pol života kojeg sam potrošio na ovu patetičnu i nevjerljivu dramu. Kraj je dirljiv i to je sve. Film je utemeljen na fikciji i na brutalan način pokazuje život crnaca kako je vidi spisateljica novele: red batina, red silovanja i tako do kraja života. 12 Years of Slave je neuporedivo bolji film na tu temu.
ma carstvo sunca se ne skida,to se gleda kad je na tv-u pa malo zadrijemas,odes na zahod ,popusit cigaretu na balkon i to,kakvo jbno skidanje,a taj boje purpura nisam nikad gledao
heheh to je to dragi moj Bille .... samo ja umjesto cigarete (jeb' ga ne pušim) popijem pivicu i spečem kokice u mikrovalki .... gdje nakon pijuckanja i grickanja najčešće zaspem ..... ja si one filmove koje volim zemem u BRu za moju kolekciju većina je bez titlova .... (engleski mi dođe ko materinji) ..... i to je to .... vidim da nas još ima sa nekim svojim ritualima ....
.. da budem iskren nisam ziher da sam gledal taj film .... ali budem uskoro ... po naslovu mi zvuči da ga moram počet gledat subotom oko 16/17 sahata jer onda postoji velika vjerojatnost gledanja filma u dva najviše tri nastavka ostale dane (čitaj noći) film se gleda u više od nekoliko nastavaka s time da većinu preklopnih scena gledam i po nekoliko puta (zbog toga sam od ostalih ukućana dobio izgon sa centralnog TeVeja) .... a kaj se tiče tolerancija onase brusi samo vježbom kao i sve na svijetu ....