Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

RTL debata - sučeljavanje predsjedničkih kandidata

1
    1 0

yuma @ 21.12.2014. 19:34
    Zanimljivo mi je to sučeljavanje, u formi koju je prvo isfurao HRT, sad RTL. Prije to nije bilo tako zanimljivo... Nažalost, kandidati su dosadni i ništa novoga ne može se čuti usprkos zanimljivoj formi emisije. Jedini kandidat koji ima reći što novo je Sinčić pa zato eto i gledam...
    4 1

aya @ 21.12.2014. 22:18

Sinčić zbilja ima nešto novo za reći - u 21. stoljeću on bi uveo svoju tajnu službu! Pa bi prisluškivao "kriminalce" (tj. one za koje on odluči). Tako je i Hitler počeo....A da ne spominjem nebuloze oko smanjivanja kredita na 5% plaće (zaboravio je napomenuti kako bi on to napravio), pa ukidanja banaka...Mali bi nas vratio u kameno doba dok veliš keks. Na sreću, nema nikakve šanse, pa se nema smisla uzrujavati. Žalosno je jedino što od 4 kandidata nemaš za koga glasati.

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala