Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Nedjeljom u dva

1 2 3 4 5 6
    2 1

ksenija herceg @ 15.12.2013. 15:11

Današnja emisija 15.12.2013. sa gošćom Gospođom Vedranom Rudan odlična.

0 0

manuel robbery @ 15.12.2013. 15:46

https://www.youtube.com/v/VQwJphnUg9s

Vezano za Marinu Lovric Merzel i njeno gostovanje u emisiji

2 1

franz88 @ 15.12.2013. 18:28

da, danas je bilo s Rudanicom, super je bila emisija!

2 4

fox89 @ 16.12.2013. 8:42

ne znam dal smo mi gledali istu emisiju, ali ja onu količinu gluposti izgovorenu na nacionalnoj televiziji još do sad nisam vidio Šuti ja bi tu ženu najozbiljnije promatrao u nekim ustanovama Šuti mislim da sam prvi puta poželio zapaliti tv i baciti ga kroz prozor!

1 0

cala @ 5.1.2014. 21:34

evo danas je u emisiji bilo mislim 5 gostiju,prva je bila Željka Markić-meni iritantna,Milan Bandić-nije bilo ništa napeto,onda je bila odvjetnica koja je sudjelovala u inicijativi Franak-to isto sve ok,zadnja je bila Nives Celzijus-nju nisam gledo da mi i ovo malo mozga ne odumre,i bili su ona dva geliptera iz News bara koji ni sami nisu znali što govore a bome nije znao ni Stanković,ti ljudi u životu mislim da nisu ništa radili a mislim da ni neće,već su se upustili u izradu nekog glupog portala koji ničemu ne služi,tj.kao trebao bi biti satiričan,o jebala ih satira bolje bi im bilo da su se nekog posla uhvatili,i onda još dođu u emisiju sa slikom Josipovića i Draže Mihajlovića,evo koliko su ti ljudi maloumni i nemaštoviti,a bilo je očito da je i Stankoviću neugodno jer je uvidio da je u emisiju pozvao dva idiota,eto moje viđenje prve emisije u 2014,dosta gostiju ali ipak premalo vremena da bi se nešto konkretno reklo,samo me zanima imate li vi koji stav prema News baru i da li čitate ta sranja

0 0

tihomir halavanja @ 12.1.2014. 15:00

Nevezano u potpunosti za nedjeljom u dva,nakon dugo vremena u tv emisijama kod vas a ni na drugim tv postajama nema u emisijama sa političkim temama ni pravih pitanja od strane novinara,niti realnih i istinitih komentara.Svi znamo da se ne može niti ijedan problem riješiti u životu ako ne saznamo uzrok takvog stanja.O uzrocima stanja u našoj državi svi pričaju u rukavicama.Zar itko normalan u ovoj državi može vjerovati da nas je do ovoga dovelo neznanje vodećih elita ili nešto mnogo,mnogo gore o čemu se nitko ne usudi progovoriti!!!!!!!

0 0

bearfoot @ 12.1.2014. 17:39

VOLDEMORT...eto...

1 3

joker12 @ 13.1.2014. 17:46

A kad je ta emisija?

2 3

gorlock @ 13.1.2014. 21:29

Pa ako misliš na emisiju Nedjeljom u 2, mislim da ti to ide subotom u 3.

1 2

vedri osmijeh @ 7.12.2014. 12:20

Mislim da Vam Z. Mamić ne može  "Suditi" o NK Hajduku , i Mislim da  Mamić ne smije u ime HNS-a osuđivati NK Hajduk,

stara narodna izreka " Kadija te tuži,Kadija ti sudi"

Ako bi Mamić napustio NK Dinamo, mislim da bi se ljubitelji nogometa  ponovo vratili na tribine Maksimira, a i u ostatku Europe ponovo bi se javila ljubav prema Dinamu

1 0

dubravka lesnik @ 7.12.2014. 14:42

Mamićje kralj hrvatskog nogometa,kupuje kafice određenim vođama nk dinama kako bi suzbio navijačke male skupine koje skandiraju Mamiću cig....odlazi iz svetinje

0 1

marko lesnik @ 7.12.2014. 14:55

mogu li ja dobit discoteku gopodine mamič,također ću dolaziti na sva gostovanja i  domače utakmice te suzbijat skupine koje skandiraju protiv Vas.. Unaprijed hvala Marko Lesnik

1 1

fox89 @ 8.12.2014. 18:06

Jučer se ono nepoštovanje i gledanje na Zdravkeca ko na neravnopravnog sugovornika Stankoviću debelo obilo o glavu. Ovaj je doslovno pomeo pod s njim, a Stanković ne znam dal je stvarno postao toliko glup ili se to samo jučer pravio :D

Inače, ne podnosim ni jednog ni drugog, ali jučer je Stanković ispao najveća pi**a do sad, a začudo Mamić ostao donekle miran.Miran u smislu da je bilo kog od nas na onaj način provocirao da bi svatko poludio Šuti

A spominjanje bakica je bilo nekorektno, pogotovo ako znamo od kakvog harača i monopola on prima plaću...

Uglavnom, spodoba porazila spodobu Šuti

1 1

nevena anđelić @ 14.12.2014. 15:11

Za Markovinu čista desetka. Uz takve ljude sam

1 3

bearfoot @ 15.12.2014. 8:37

ima li nade za Hrvatsku?slučajući ovog čovjeka,ima...istina, treba više ovakvih ljudi, ali s političkim ambicijama, iako u Hrvatskoj razum, čovjekoljublje i domoljublje ne idu ruku pod ruku s političkim angažmanom...ovakvi ljudi su nam jedina šansa, nikakve udruge u ime tamo neke obitelji, nikakve šumske "vrste", nikakav bog neće spasiti hrvatsku niti hrvatski narod od izumiranja, samo ovakvi ljudi zdravog razuma....

1 2 3 4 5 6
Dodaj komentar

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala