evo danas je u emisiji bilo mislim 5 gostiju,prva je bila Željka Markić-meni iritantna,Milan Bandić-nije bilo ništa napeto,onda je bila odvjetnica koja je sudjelovala u inicijativi Franak-to isto sve ok,zadnja je bila Nives Celzijus-nju nisam gledo da mi i ovo malo mozga ne odumre,i bili su ona dva geliptera iz News bara koji ni sami nisu znali što govore a bome nije znao ni Stanković,ti ljudi u životu mislim da nisu ništa radili a mislim da ni neće,već su se upustili u izradu nekog glupog portala koji ničemu ne služi,tj.kao trebao bi biti satiričan,o jebala ih satira bolje bi im bilo da su se nekog posla uhvatili,i onda još dođu u emisiju sa slikom Josipovića i Draže Mihajlovića,evo koliko su ti ljudi maloumni i nemaštoviti,a bilo je očito da je i Stankoviću neugodno jer je uvidio da je u emisiju pozvao dva idiota,eto moje viđenje prve emisije u 2014,dosta gostiju ali ipak premalo vremena da bi se nešto konkretno reklo,samo me zanima imate li vi koji stav prema News baru i da li čitate ta sranja