Super je... ne može se nazvati sapunicom. Dramska serija.
Ima 90 ep. od 90 min. ali ovi naši su ih prepolovili pa će trajati, trajati i trajati... Nema puno predvidljivih situacija i realniji su nego Meksikanci. Ovo dvoje se uglavnom neće svađati zbog nečijih spletki nego zbog njih samih i njihovih mana (da, da, glavni likovi nisu savršeno dobri nego imaju svoje male mane koje izluđuju kako njih same tako i gledatelje), kako je i u stvarnom životu među parovima. A ima i dosta nebitnih scena, tek toliko da nas približe svakodnevnom životu. Niko nije potpuno zao. Jedine ubojice (do sad, ja stigla do 55-e ep., al' od 90 min.) su mafijaši (a ne ljubomorne ženske).
E sad, mene živcira što si je ona uopće dozvolila da se zaljubi u lika koji joj nudi lovu za sex, to što je onaj dedek nije očima mogao vidjeti, a sad je naziva kćerkom, otvori joj arhitektonski ured i voli je više nego rođenog sina i to što svi osuđuju Kerema zato što se zaljubio u Šeherezadu, čak ni majka ga ne pokušava razumjeti.
Ljudi moji, grad se već 100g. zove Istanbul. Jako je lijep, ali ipak malo prevelik za moj ukus.
I za kraj - dvoje glavnih glumaca su se zaljubili tjekom snimanja, ona je ostavila dečka, a on se razveo od žene, vjenčali su se i imaju sina Alija. 
P.S. Počela sam šprehati turski. Tebrik.