Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Bruce Willis potvrdio: Bit će Umri muški 6
Peti nastavak popularne franšize tek kreće u kino distribuciju, a već se planira novi nastavak

Bruce Willis potvrdio: Bit će "Umri muški 6"

1
    2 0

acid @ 8.2.2013. 12:07

1 0

karter @ 8.2.2013. 12:21

Osmijeh

kao što sam već negdje napisao i radnja je poznata spašava svijet od invazije izvanzemaljaca zarobljen u njihovom glavnom brodu na kraju naravno yippie kay yay you motherfucking alien.. šalu na stranu ovo je već ozbiljno narušavanje odličnog serijala pogotovo prvog filma koji je akcijsko remekdjelo i meni odličnog trećeg. Već je i zadnji bio prepun preetjerivanja ali treba dati šansu ovom što slijedi petom pa vidjeti.

0 0

taurus @ 8.2.2013. 14:37

Hiperprodukcija gluposti.

0 0

karter @ 8.2.2013. 14:48

Bruce willis  i danas iako nije više na vrhuncu slave ima legendaran status i ne bi se složio da je snimio puno sranja u zadnje vrijeme. Naravno bilo je tu ponešto promašaja akcijskih ali zadržao je dosta visoku razinu kvalitetnih filmova i pod stare dane pa on je u zadnjih 5,6 godina snimio i sin city, lucy number slevin (nekima dobar, meni i ne baš ali ajde),moonrise kindom, loopera, unbreakable, snima novi sin city - istina i gi joea ali ajde kupi pare na malo slbijim akcijskim ali pa uzminmo al pacina i de nira koji ništa smisleno nisu zadnjih 15 godina napravili. Ima on još toga kvalitetnog za dati iako sumnjam da će to biti die hard.

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala