Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Kamo odlazi višak hrane iz Masterchefa?
Osim svojim dobrim receptima i sjajnim kulinarskim lekcijama, javnosti se nametnulo pitanje kamo odlazi hrana

Kamo odlazi višak hrane iz "Masterchefa"?

1
    1 1

blueliking @ 8.10.2012. 18:38

Hm... Nisam nešto zadovoljna ovim objašnjenjem. Možda se ovaj dio za Caritasovu kuću odnosi na namirnice, što je zaista pohvalno, ali što je s pripremljenim jelom? Desetak kandidata, desetak toplih jela, nije li onda moralnije da ga nakon kušanja natjecatelji sami pojedu, a ne valjanu hranu pretvarati u ostatke za pse. Da se razumijemo, i psi trebaju jesti, i po meni je i to pohvalno, da ih se netko uopće sjetio u tom smislu (inače uvjeti svih utočišta za pse su katastrofalni) ali ne mogu se ne upitati je li to onda zaista poštivajući odons prema hrani?

1 2

aya @ 8.10.2012. 20:05

.......nije li onda moralnije da ga nakon kušanja natjecatelji sami pojedu, a ne valjanu hranu pretvarati u ostatke za pse.

......ali ne mogu se ne upitati je li to onda zaista poštivajući odons prema hrani?

???? Ma tko je vidio valjanu hranu pretvarati u hranu za pse? Psima treba dati trulež, pljesnjivo i pokvareno, jel' tako?

Kada vidim ovakvo razmišljanje, onda mi je jasno zašt toliko pasa biva zlostavljano i završava u utočištima (u kojima, vidi vraga, pse ne hrane samo ostanjcima iz Masterchefa, nego uglavnom donacijama dobrih ljudi).

I da, po meni je nepoštovanje prema psima, dati im hranu "... koja se više nije smjela konzumirati". Ako nije dobro za ljude, nije ni za pse.

0 1

dxdy @ 8.10.2012. 21:04

zaboravili ste ekipu iza kamera... i oni su gladni...

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala