Registrirani korisnici mogu kreirati svoju grupu tv kanala, koristiti Podsjetnik, sudjelovati u nagradnim igrama, chatu i forumu, ocjenjivati filmove, serije i emisije, slati privatne poruke, predlagati video zapise itd...
P.S. Ovdje NE MOŽETE besplatno gledati filmove.
svaka čast Novoj TV za termin..bitno da se 2 epizode turske sapunice prikažu u prajmtajmu..
ma daj reci mi taj tvoj prajmtajm izraz;koji je to jezik??
zaboravio sam navodnike...
"prajmtajm"..
bolje?
bolje
A bit će da su turske sapunice zanimljivije većem dijelu svekolikog pučanstva od nakuhavanja.
@rosinante ; pa ako je larin izbor turska sapunica onda sam ja sulejman velicanstveni .. a nju nece skinut sa ''prajmtajma'' jer je njihova
Ja bih radije gledala 5 sati turskih sapunica, nego 15 minuta Larinog izbora...veće smeće se već dugo nije pojavilo na TV-u.
Što se Masterchefa tiče, zgodno je za bacit oko, jedino što onda ogladnim u sitne sate!
aya to sto kazes sve stoji ali ipak larin izbor je njihova domaca produkcija i nemislim da ce je tako lako skinut ca , sto se tice masterchefa ; ajde da su doveli i bitorajca da bude u duetu sa mesinom pa bi dodali dozu humora al ovako ne primamljuju me amateri i njihove delicije ...