Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Lawrence: U Hollywoodu ima previše anoreksičnih glumica
Zvijezda hit filma "Igre gladi" našla se na meti kritičara koji tvrde kako je predebela za ulogu izgladnjele Katniss

Lawrence: U Hollywoodu ima previše anoreksičnih glumica

1
    0 0

karakteran @ 13.4.2012. 10:21

nisam primjetio navalu anoreksičarki, štoviše nisam primjetio ni jednu anoreksičnu, možda zato jer ne gledam pomodna ostvarenja. no ono što sam primjetio to je nevjerojatan broj polu zgodnih, polu ružnih i osrednjih glumica koje producenti guraju u vrh nastoje načiniti zvijezde i dive od njih. ima istine u onome što je rekla joan collins: koja je glumica lijepa u hollywoodu? angelina jolie i....koja još?

i nije bila jako daleko od istine. jedna nema tijelo, druga nema lijepo lice, trećoj fale grudi, četvrta nema ovo ili ono, majketi koliko ja vidim ljepotica u svakodnevnom životu, a na filmsko platno sve neke polu...

kad se samo sjetim filmske industrije prije 30-40 i više godina: od katherine hepburn, maureen o'hare do liz taylor i merylin monroe da nabrojim samo neke, hollywood je bio prepun ljepotica, a danas sve neki poluproizvodi. najružnija koja se gura u filmski vrh i koju se forsira u ljubićima je drew barrimore. 

0 0

bozoli @ 14.4.2012. 0:00

Problem je kad je tvoja percepcija "normalnog" tijela ona osobe koja se godinama izgladnjivala. Po tom principu cijeli Hollywood je u glavi anoreksičan. Iskreno, u prosječnom hrvatskom selu ona bi bila itekako izgladnjela. Moja prababa bi ju hranila dok ne pukne! Laughing

Ljepota je drugo pitanje. Ljepota ju vrlo subjektivna. Npr. može mi se svidjeti neki glumac ili glumica prosječnog izgleda, ali ako je simpatičan/na u mojoj glavi odmah postaje zgodan/lijepa. Primjeri za to su mi Jake Gyllenhal i Julia Roberts.

@karakteran: Jesi možda mislio na Audrey Hepburn, a ne Katharine?

0 0

karakteran @ 16.4.2012. 9:53

katharine hepburn je po meni najljepša žena hollywooda svih vremena. audrey je bila zgodna i simpatična, blaga, ali meni nije prelijepa. katherine je.

h

poslije nje na listi ljepotica stavio bih ritu hayworth iako se na ovoj slici ne vidi dobro njena ljepota u gildi da, kad ima krupni plan na svom licu

rita h.

pa liz taylor

liz

od današnjih ni jedna već dugo godinama unazad možda 20 i više, osim kate backinsale.

kate b 

to bi manje više bilo to iako sam ispustio maureen o'harru, deborah kerr, grace kelly i još neke kojih se sada ne mogu sjetiti. puno je u današnje vrijeme nekih zgodnih (jen anniston, j lo, scarlett johannson, itd), ali je malo pravih istinskih ljepotica. mislim da je to zbog korupcije u hollywoodu, prolazi ona koja napravi najbolji felatio producentu ili ona iza koje stoji moćni (često porodični) klan (npr. drew barrimore).

0 0

aya @ 18.4.2012. 22:09

Znam da riskiram razapinjanje Wink, ali moram se nadovezati....

Ja sam velika obožavateljica .Katharine Hepburn, ali ne može se reći da je ona bila lijepa...ona je bila...posebna.

Liz Taylor je bila lijepa, i Grace Kelly i Maureen O'Hara. Audrey Hepburn je isto posebna.

A danas - pa ima lijepih glumica - zašto nitko ne spominje npr. Ashley Judd?

0 0

karakteran @ 19.4.2012. 18:25

ashley judd nije ljepotica. zgođušna prije. no ova slika je photoshopirna ne izgleda tako dobro uživo gledao sam je kod oprah.

zaključak: ljepota je u oku promatrača.

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala