Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

the babadook

1
    1 0

bearfoot @ 3.1.2015. 13:18

malo drugačiji horror a ipak sa svim klasičnim elementima...iritantno vrišteće dijete, majka koju opsjeda demon...ipak je gotovo humorni kraj filma taj koji mu daje posebnu notu...

0 0

pandaboy @ 3.1.2015. 13:35

Slažem se, kraj je čudan i još uvijek ne znam što mislim o njemu. No sve u svemu mi je ipak jedan od boljih horor filmova koje sam u zadnje vrijeme gledao

0 0

cala @ 31.1.2015. 13:43

ako vas ikad uhvati želja da pogledate dobar,zanimljiv i strašan horor,onda ovaj film svakako nemojte gledati,razlog je taj što ovaj horor ne donosi ama baš ništa novo,osim možda glupog kraja,nije strašan,nema dobru glazbenu podlogu,cijela priča se vrti oko dva(tri) lika što film čini dosadnim,efekti i sam lik čije ime se nalazi u naslovu fima kao da su ispali iz muppet showa,glumu neću nazvati lošom jer je jedna od dva glavna lika odglumila vrlo dobro

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala