Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Skidajte se do kraja

1
  • #1
    2 0

    postova:2527
    bearfoot @ 31.5.2011. 22:30

    gledajući film počeo sam se i ja skidati na Hot chocolate....Tongue out

    žena me zaustavila....Cry 

  • #2
    1 0

    postova:8
    igreradi @ 1.6.2011. 16:36

    Film je iznimno zabavan i inspirativan. Mogu ga pogledati više puta.

    +++++

  • #3
    1 0

    postova:19
    quirky @ 21.6.2011. 8:20

    Jednostavno OBOŽAVAM ovaj film. Drago mi je da je dobio nominacije i nagrade jer je stvarno sve i više potpuno zaslužio. Iskreno ne mogu naći ni jednu manu u ovom flimu. Ima sve: dramu, humor, socijalni komentar, vrlo životne likove, portret jednog razdoblja i grada i naravno dobru muziku i skupinu normalnih, prosječnih tipova kako uče plesati i svlačiti se pred publikom da bi preživjeli krizu (onda domaći, hm i mi smo u krizi sadaTongue out)

     Sjećam se kad sam ovo posudila u videoteci (i dan danas mi je žao što nisam gledala u kinu) i kako se svima svidio film.. Potom sam jedno desetak dana svaki put kad bi vidjela nekog muškarca u policijskoj unifomi, pogotovo zgodnog vidjela kako se skida uz glazbu i zasmjiljila se i zurila iz čista mira. Dobila sam par čudnih pogleda, ali bilo je tako zabavno. Prijateljice su me izvjestile da su imale slične simptome. Sada efekt nažalost traje samo par dana.

    Ali nakon što sam pogledala film nekoliko puta, najviše su mi ostale u sjećanju smiješne scene tipično britanskog humora: recimo na početku kad Gaz i Dave tijekom pokušaja krađe starog željeza zaglave na krovu auta usred kanala vode. Neki se čovjek prolazi i pita nešto u smislu "Kako ide?", Gaz umjesto da zatraži pomoć kaže sasvim opušteno "Nije loše, ide nekako" I ovaj lijepo ode kao da su se tek mimiošli na ulici.Tako jednostavno, a tako smiješno.

    Ili rasprava nakon što Dave spasi Lompera kad se ovaj pokuša ubiti. Loper kaže da se ne želi ubiti utapljanjem jer ne zna plivati i ne želi se baciti sa visine jer se boji visine LOL Kad ovi predlože da je najbolji način da ga prijatelj pregazi, a on kaže da nema prijatelja, uvjere ga da su mu oni prijatelji jer bi ga ubili bez problema LOL.

    Ili kad počmu malo plesati uz muziku dok čekaju u redu u zavodu za zapošljavanje.Smile

    A svi likovi i njhovi problemi su izvedeni tako dobro mi se čini da bi ih mogla susresti u susjedstvu. Odlično nešto.

    Film ste mogli pogledati pa evo dijelovi mjuzikla kojeg su napravili po njemu:

    Ovaj je snimljen u kazalištu, scena kad Gaz nagovara Davea, pjesma se zove "Man" australijska produkcija:

     Još jedan iz kazališta, malo lošija kvaliteta. Scena pokušaja samoubojstva i njihovo uvjeravanje da su mu prijatelji. Pjesma se zove "Big Ass Rock" ako želite potražiti riječi.

    Scena završnog sriptiza iz Brodwayske produkcije izvedena na Tony Awardsima 2001

     

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala