Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Veži me!

1
    0 0

jovil @ 13.1.2011. 21:31

Film je rapsodija, jedan od početnih Pedrovih filmova, meni osobno njegov naj film, jer između humornog žanra i drametina,  uvijek odaberem humor. 5 španjolki je u naslovnici filma i jednim mužjakom Banderasem, koji je za razliku od njegovih pretežito loših američkih filmova, imao čast glumiti u Almodovarovim filmovima, koji nikad nemogu izdati lošom kvalitetom.Fali samo Penelope - jedini nedostatak filma.

0 0

pisatel @ 1.5.2016. 13:16

Komedija sa Banderasom (koji nije na korak nego ovdje apsolutno potpuno lud) u ulozi sumanutog otmičara i parodija o tome koliko tanka može biti granica između sadizma, opsesije i ljubavi.

Umjesto onih 50 nijansi koji je film za ignoriranje, ovo je film koji vrijedi pogledati.

Neobičan film koji unatoč potpuno šašavoj radnji potpuno okupira pažnju.

0 0

buffalobill @ 1.5.2016. 13:23

opet jedan koji mi je kako kaze mandrak promaknuo,jel to na tv-u ili si ga izvukao iz arhive ?

1 0

pisatel @ 1.5.2016. 14:32

Bio je na TV-u prije dosta vremena, a sada će ga opet prikazati na Cinestaru pa me podsjetilo sa obzirom da je upečatljiv.

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala