Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Mula

1
  • #1
    1 7

    postova:22
    budha @ 26.1.2019. 10:42

    Pgledao sam film na dosta dobroj CAM verziji online. Odmah sam na samom početku primjetio tipičan CE trade mark radnje: dosadno i preko svake granice dobrog ukusa besramno razvučeno. U takvom je tonu protekao i ostatak filma.
    Meni CE nikad nije bio nikakav umjetnik niti mu umjetnošću držim njegove filmove iako su pobrali dosta nagrada one korumpirane filmske akademije zvane Oscar. On sam, je jedini glumac za kojeg znam, koji čitav život glumi s jednm te istim izrazom lica i unatoć tome ima gomilu obožavatelja, a filmovi mu manje više dobro prolaze na kino blagajnama.

    Ovaj film preporučujem samo najžešćim fanovima njegovog opusa.

  • #2
    2 9

    postova:46
    hugs @ 21.3.2019. 12:41

    Scene sa Clintom su uglavnom gledljive osim 15-20 minutnog početka i one patetike sa bivšom ženom na umoru te nekoliko minuta scena čage u disku i slavlja sa vjenčanja . Ostale scene u kojima DEA mudruje morao sam također zaobići.

    Da je Clint u The Mule shvatio kako je jedino vrijedno gledanja njegov odnos s mafijašima, izrezao bi sve one porodične socijalke i fokusirao se na business čime bi digao film čak možda i na iznad prosječnu razinu, no ne vidi to svatko. Netko progleda za života, netko nažalost nikada.
    Šteta što je došlo do tako velikog propusta, film je imao potencijala. Trebalo je samo malo hrabrosti koju Clint nije imao, ponio se ziheraški, valjda se bojao da će mu film izgledati jednoobrazno, a nije bio svjestan da je njegov job u stvari jedino što u cijeloj priči valja.

    Sve u svemu ugodno sam iznenađen, ovo mu je iako ispod prosječan jedan od boljih filmova koje je snimio . U stvari, kad malo bolje promislim možda je ovo i njegov najbolji film u karijeri..

    2,5 / 5.

    Moram li napomenuti da uradak nije za drugo gledanje?

  • #3
    2 4

    postova:1474
    buffalobill @ 21.3.2019. 15:48
    Invictus mu je dobar,meni mozda i najbolji njegov film
  • #4
    1 6

    postova:46
    hugs @ 21.3.2019. 15:50

    Mislio sam na filmove u kojima Clint glumi glavnu ulogu. Invictus mu je kvalitetom prosječan film za jedno gledanje.

  • #5
    8 5

    postova:1962
    aya @ 21.3.2019. 15:53

    A evo nam opet i karakternog i njegovog malog od kužine buffala Namiguje!

  • #6
    3 11

    postova:1474
    buffalobill @ 22.3.2019. 13:44

    pa bolje njegov mali od kuzine nego tvoj,on bar nije dosadan,svaki put mi fali kad nestane
    ej legendo onaj indijski film Gold koji si preporucio u nekoj temi je uzas,takvu losu glumu nisam odavno vidio,a kad su poceli pjevat i plesat usred filma ajoj,nije Bollywood za mene

    ..jos nesto cu ti reci Aya, Karakternog ne poznajem,u stvari znam ga s jednog drugog foruma gdje je bio poznat po  da tako kazem slicnim osebujnim stavovima,i tamo kao i ovdje se pojavila grupa zlostavljaca*(uobicajena rijec je hijena*) koja je nanjusila krv,a ja po svom profesionalnom i osbnom habitusu u pravilu stajem na stranu zrtve,ti se istices u toj grupi kao nekakva predvodnica,ostali nemaju taj neslavni kapacitet.

    i ta tvoja mantra:"njusim li ja to karakternog" je u tom smislu  znakovita

  • #7
    0 4

    postova:28
    firestorm @ 24.3.2019. 19:55

    OOo pa da li mi to ovdje imamo ljubavni,majmunski par?Izgleda da da,hahahahahah

    Došao internet na drvo pa se malo "mladunci" raspisali,kaj ne?Hahahahahahaha

  • #8
    3 5

    postova:1474
    buffalobill @ 25.3.2019. 8:00

    pogledao sam ga,da to je negdje u klasi Gran Torina,znaci za mene lose..ali sve je napisano u prva dva komentara.. i dalje ostaju Nepomirljivi, Invictus i eventualno Djevojka od milijun dolara

  • #9
    7 3

    postova:392
    samuraj @ 28.3.2019. 18:41

    Sasvim ok film u skladu s mojim očekivanjima. Rekao bih čak i malo iznad prosjeka ovogodišnje ponude. Ima nekih mana, no ipak kada znamo da ga je režirao 89-ogodišnjak uistinu treba odati priznjanje za volju da se u tim poznim godinama uopće netko odluči glumiti i još pri tom režirati. Zato Eastwoodu kapa dole.

  • #10
    2 2

    postova:2527
    bearfoot @ 25.4.2020. 15:06
    Loš film, dosadan sa lošim sporednim likovima, lošim dijalozima, lošom mafijom, puno klišeja..strašno je gledati zub vremena na Clintu...svaka čast na trudu i volji ali čini mi se da to više nema smisla...ali, uradio bih isto, odmah, ne čekajući starost..boli me kurac za krajnje kupce...nek krepaju...
  • #11
    2 0

    postova:2916
    gorlock @ 10.1.2021. 11:42

    Čitam ove neke komentare o Eastwoodu i ne vjerujem to što čitam, ali dobro svatko ima pravo na svoje mišljenje. 

    Clint Eastwood se dokazao kroz razne žanrove filmova i kao glumac i kao redatelj. 

    No, ipak velika većina publike doživljava Eastwoodove filmove kao akcijske filmove s mnogo nasilja. 

    Kada pročitate temu filma to mnnogi očekuju i od ovog filma, a ne odličnu dramu sa elementima kriminalistike, ali ne i nekog prenapetog trilera. 

    Ovaj film je životna drama, životna priča jednog čovjeka kojeg je Eastwood odlično utjelovio.

    Priča o čovjeku, njegovom poslu, obitelji, karijeri.... svi mi imamo "ljubav svog života i bol svog života". 

    Ako očekujete odličnu dramu, to će te i dobiti od ovog filma, netko će možda pustiti i pokoju suzu na ovaj film, no ima ovaj film i onaj Eastwood humor koji unese u svoje filmove. 

    Mnogo su dublje teme o kojima bi se dalo pisati o ovom filmu od recimo raspada jedne obične obitelji, do raspada čitavog jednog društvenog sloja, do općeg prihvačanja dijela obitelji kada donesete "novac na stol", do onih koji koji vas vole takvog kakav jeste bez obzira na novac, moć..... 

    U filmu glavni lik posegne za lakom zaradom u krimi miljeu, ali s plemenitom gestom u Robin Hood stilu, što ne opravadava njegove postupke. Izdvojio bih susret s lezbama, crncima usred pustinje, puno toga je Eastwood sažeo u ovaj film i hvala mu na još jednom odličnom filmu. 

  • #12
    0 3

    postova:605
    robertini @ 24.5.2021. 23:39

    Upečatljivo najgori film u Clintovoj karijeri...osjeća se zamor materijala i ideje.

    Na neki način njegov Rekvijem...

    Kad ga se sjetim sa onim šeširom, sa cigarom u usnama i bradom iz mlađih dana, ne možeš vjerovati da je ovaj starac - isti čovjek Iznenađen

  • #13
    3 1

    postova:348
    masina @ 3.10.2021. 17:34
    Slazem se sa gorlock-om u potpunosti, osim najveceg propusta u filmu, gdje je meksicki kartel prikazan previse mekano. U stvarnosti bi on i njegova kompletna familija vec odavno bila obezglavljena. I slati onoliko vrijednu posiljku bez pratnje ili GPRS pracenja, dok su za dosta manju posiljku imali pratnju. Osim toga film je ok i naravno sve sto je gorlock rekao.
  • #14
    1 0

    postova:208
    jeremiah @ 21.5.2023. 21:50
    Njušim li ja to...meso Pero sine. Rekao sam četiri... Svi ste u kurcu. Rouhajd i Kelijevi eroji su zakon.Klint u punom sjaju koka okupatore po vasceloj Istri
1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala