Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Francis Ford Coppola predstavlja svoj najbolji projekt ikad
Film "Megalopolis" predstavljen teaser trailerom, legendarni filmaš scenarij pisao od 1980-ih
14. svibnja 2024.

Francis Ford Coppola predstavlja svoj "najbolji projekt ikad"

"Naš novi film Megalopolis najbolji je projekt koji sam ikada imao čast raditi.", napisao je kultni redatelj Francis Ford Coppola uz novoobjavljeni trailer svog novog epskog filma Megalopolis, za koji je prvi puta počeo pisati scenarij tijekom osamdesetih godina prošlog stoljeća.

Trailer počinje s naracijom koja priča o padu carstva: "Kada carstvo umire? Raspadne li se samo u jednom groznom trenutku? Ne, ne. Ali dođe vrijeme kada ljudi više ne vjeruju u njega."

Službeni nam sinopsis otkriva:

Megalopolis je rimska epska basna smještena u zamišljenu modernu Ameriku. Grad Novi Rim mora se promijeniti, što uzrokuje sukob između Cesara Catiline (Adam Driver), genijalnog umjetnika koji želi zakoračiti u utopijsku, idealističku budućnost, i njegovog suparnika gradonačelnika Franklyna Cicera (Giancarlo Esposito), koji ostaje posvećen regresivnom stanju u kakvom jesu, nastavljajući pohlepu, posebne interese i partizansko ratno stanje. Podijeljena između njih je Julia Cicero (Nathalie Emmanuel), gradonačelnikova kći, čija je ljubav prema Cesaru podijelila njenu odanost, prisiljavajući je da otkrije što zaista misli da čovječanstvo zaslužuje.

Zvjezdanu glumačku ekipu, uz Drivera, Esposita i Emmanuel popunjavaju Aubrey Plaza, Shia LaBeouf, Jon Voight, Laurence Fishburne, Talia Shire, Jason Schwartzman, Kathryn Hunter, Grace VanderWaal, Chloe Fineman, James Remar, D.B. Sweeney i Dustin Hoffman.

Film će svoju premijeru imati ovog tjedna na filmskom festivalu u Cannesu, a u širu kino-distribuciju trebao bi krenuti u rujnu ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala