Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Liam Hemsworth stiže na Kontinent u prvom videu četvrte sezone serije Witcher
Nova sezona trenutno je u produkciji, ne očekuje se nastavak nakon pete sezone
22. travnja 2024.

Liam Hemsworth stiže na Kontinent u prvom videu četvrte sezone serije "Witcher"

Nova sezona serije Witcher napokon je i službeno i produkciji, a te smo vijesti dobili na najbolji način: prvim videom u kojem se ponovno okupila poznata glumačka ekipa, uz dodatak novog glavnog glumca jer je Liam Hemsworth preuzeo naslovnu ulogu od Henryja Cavilla.

Kratki pogled otkriva veliku dvoranu ispunjenu prekrasnim dekoracijama i dugim, drvenim stolovima s karticama s imenima za glavnu postavu serije. Kako se talenti okupljaju, svaki od njih zauzima svoje mjesto i razmjenjuje smijeh, zagrljaje i još mnogo toga, očito nestrpljivi da se vrate radu na hit fantastičnoj seriji. Ova sezona već se nazire kao pobjednička jer se mogu čuti uzdasi dok glumačka ekipa čita svoje dijelove, a Joey Batey čak pjeva pjesmu. Kada su stihovi gotovi, grupa sama sebi plješće znajući da je sav težak posao pred njima.

Dok se kamere pomiču po prostoriji, Bateyju se pridružuju druge zvijezde, uključujući Freyu Allan koja ponavlja svoju ulogu Ciri, ulogu koju igra od prve sezone serije 2019. godine. Tu je također i legenda nominirana za Oscara, Laurence Fishburne, koji dodaje svoje ime glumačkoj postavi kao Regis. Ostala povratna imena koja ćete uočiti u snimci iza scene su Anya Chalotra kao Yennefer iz Vengerberga, Bart Edwards kao Emhyr var Emreis, Mahesh Jadu kao Vilgefortz iz Roggeveeja i mnogi drugi. U samom centru je Hemsworth kao Geralt.

Novim videom Netflix je službeno potvrdio da će čarobno i monstruozno putovanje Witchera završiti s njegovom petom sezonom. Ova najava označava završno poglavlje uzbudljive vožnje Kontinentom, koja spaja mračnu fantastiku, zamršene političke makinacije i mnoštvo akcije. Dok se obožavatelji pripremaju za rastanak, oko serije se još uvijek vrti mnogo kontroverzi i iščekivanja, posebno radi promjena glumačke postave. Henry Cavill napustio je produkciju jer nije bio zadovoljan velikim promjenama od priče koju je osmislio Andrzej Sapkowski pa je pitanje kako će fanovi književnog serijala i video igara prihvatiti te promjene.

Što nas točno čeka u četvrtoj sezoni i kako će se ta priča završiti s petom sezonom za sada još ne znamo jer je produkcija tek krenula i za sada još nije poznato kada bi nove epizode mogle ugledati svjetlo dana.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala