Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Senzualna najava za 3. sezonu Bridgertona
Hoće li prijateljstvo Penelope i Colina prerasti u nešto više, saznat ćemo uskoro
12. travnja 2024.

Senzualna najava za 3. sezonu "Bridgertona"

Foto: YouTube

Obožavatelji serije Bridgerton jedva su dočekali službeni trailer treće sezone koji je jučer konačno i objavljen!

Nicola Coughlan i Luke Newton kao Penelope Featherington i Colin Bridgerton glavni su likovi ove sezone čije bi prijateljstvo malo-pomalo moglo prijeći u strastvenu vezu, što se može vidjeti iz trailera koji je nabijen emocijama i neizvjesnošću.

Hvaljena serija temelji se na bestseler književnom serijalu Julije Quinn pa smo u prvoj sezoni pratilji ljubavnu priču Daphne i Simona (Phoebe Dynevor i Regé-Jean Page), druga nam je donijela priču o neprijateljima koji su postali ljubavnici Kate i Anthonyju (Simone Ashley i Jonathan Bailey), a treća tako svoj fokus prebacuje na Penelope koja je konačno spremna odustati od dugotrajne zaljubljenosti od Colina. Odlučna je pronaći si supruga, od kojeg očekuje ljubav i to da ima slobodu nastaviti svoj tajni život kao Lady Whistledown, daleko od znatiželjnih nosova svoje majke i sestara, a u pomoć joj dolazi upravo – Colin.

Među dosadašnjom glumačkom postavom, koju među ostalim čine Jessica Madsen, Luke Thompson, Claudia Jessie, Ruth Gemmell, Bessie Carter, Florence Hunt te Julie Andrews kao naratorica, nova lica su Daniel Francis, Sam Phillips i James Phoon. Showrunnerica ove sezone jest Jess Brownell.

Prvi dio treće sezone serije Bridgerton na Netflix stiže 16. svibnja s 4 epizode, a preostalih 4 stiže skoro mjesec dana kasnije kad drugi dio treće sezone bude objavljen na streamingu, 13. lipnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala