Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Viggo Mortensen spreman je na osvetu u novoj najavi vesterna The Dead Don't Hurt
Mortensen režira, potpisuje scenarij, glazbu te glumi u filmu koji stiže u svibnju
27. ožujka 2024.

Viggo Mortensen spreman je na osvetu u novoj najavi vesterna "The Dead Don't Hurt"

Viggo Mortensen predstavio je svoj novi projekt The Dead Don't Hurt. Mortensen drži redateljsku palicu filma, napisao je scenarij, skladao glazbu te se nalazi u glavnoj ulozi vesterna, čiji trailer danas imamo prilike vidjeti.

The Dead Don't Hurt je priča o nesretnim ljubavnicima na zapadnoj granici SAD-a 1860-ih. Vivienne Le Coudy (Vicky Krieps) je žestoko neovisna žena koja se upušta u vezu s danskim imigrantom Holgenom Olsenom (Mortensen). Nakon što je upoznala Olsena u San Franciscu, pristala je otputovati s njim u njegov dom blizu mirnog gradića Elk Flatsa u Nevadi, gdje su započeli zajednički život.

Izbijanje građanskog rata razdvaja ih kada Olsen donese sudbonosnu odluku da se bori za Uniju. To ostavlja Vivienne da se sama brine za sebe u mjestu koje kontroliraju korumpirani gradonačelnik Rudolph Schiller (Danny Huston) i njegov beskrupulozni poslovni partner, moćni rančer Alfred Jeffries (Garrett Dillahunt). Alfredov nasilni, svojeglavi sin Weston (Solly McLeod) agresivno progoni Vivienne, koja je odlučna oduprijeti se njegovim neželjenim udvaranjima.

Kada se Olsen vrati iz rata, on i Vivienne moraju se suočiti i pomiriti s osobama kakve su postali. I tragična ljubavna priča i nijansirani prikaz sukoba između osvete i oprosta, The Dead Don't Hurt portret je strastvene žene koja je odlučna zauzeti se za sebe u neoprostivom svijetu kojim dominiraju nemilosrdni muškarci.

Film je do sada predstavljen na nekoliko filmskih festivala, a s kino-distribucijom diljem svijeta kreće 31. svibnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala