Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
TV Preporuke dana – Nedjelja 17.3.
Nove epizoda showa "Tvoje lice zvuči poznato", odličnih serija i rado gledani novi i stari filmski naslovi
17. ožujka 2024.

TV Preporuke dana – Nedjelja 17.3.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 17. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:15 sati
Pred talentiranim kandidatima osme sezone novi su uzbudljivi izazovi i transformacije u trećoj epizodi.

Real Madrid - Bijela legenda, HTV 2 u 22:15 sati
Pariz je grad u kojem je rođena Bijela legenda. To je grad u kojem je odigrano prvo španjolsko finale Lige prvaka. Real Madrid pobijedio je Valenciju 3:0 i osmi put postao prvak. Bilo je to emotivno finale za španjolske navijače.

Sin, HTV 3 u 22:30 sati
Godine 1852. mladi Eli prisiljen je skrivati smrtonosnu tajnu. Godine 1916. Marijin povratak ima pogubne posljedice za posao s naftom McCulloughovih.

FILMOVI

Plaćenici 3, RTL u 20:15 sati
Vrhunski operativci krenut će u potragu za svojim nasljednicima. Smatrajući da je došlo vrijeme da unovače brže, okretnije, jače i, naravno, mlađe od sebe, upustit će se u zadatak koji neće biti nimalo lako izvršiti.

Brodolom života, HTV 1 u 21:15 sati
Njegovo jedino pravo putovanje počelo je na istom mjestu na kojem će i završiti, na samom rubu svijeta, bez ikakvog kontakta s ostatkom civilizacije. Tom Hanks je čovjek koji će morati preživjeti brodolom života.

Labirint: Lijek smrti, RTL u 22:20 sati
Kako bi spasili svoje prijatelje Thomas i njegovi saveznici morat će ući u legendarni Last City, labirint koji kontrolira WCKD i koji je ujedno i najsmrtonosniji labirint do sad. Onaj tko preživi, dobit će odgovore na pitanja koja ih muče od prvog dolaska u labirint.

Pogodi tko dolazi na večeru, Nova TV u 23 sata
Dok je u izvorniku bjelački roditeljski par imao problema s prihvaćanjem crnog mladića svoje kćeri, u suvremenoj preradi crnački roditelj (preciznije otac) pruža otpor bijelom dečku svoje mezimice.

Plan za bijeg: Ekipa za izvlačenje, HTV 2 u 23:10 sati
Priča o skupini sigurnosnih stručnjaka, predvođenih Rayem Breslinom (Sylvester Stallone), koji moraju spasiti kinesku nasljednicu koju otmičari drže u Estoniji. No nakon što otmu i njegovu djevojku, Abigail Ross (Jaime King), Breslin shvaća da se razlog otmice možda krije u njegovoj prošlosti.

Ti nisi ti, HTV 1 u 1:05 sati
Vrsnoj pijanistici Kate dijagnosticirana je neizlječiva bolest ALS te ona zaposli besciljnu djevojku Bec za cjelodnevnu njegovateljicu. Njih dvije izgrade vezu koja će ih promijeniti i inspirirati da žive punim plućima.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala