Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Thundermani se vraćaju u najvećoj avanturi dosad!
6 godina nakon finala serije omiljeni superjunaci dobili su svoj film koji stiže na Paramount+
13. veljače 2024.

Thundermani se vraćaju u najvećoj avanturi dosad!

Foto: YouTube

Nickelodeon i Paramount Plus predstavili su prvi službeni trailer za The Thundermans Return, filmski nastavak omiljene tinejdžerske serije Thundermani koja je završila prije čak šest godina.

Film je okupio svu originalnu glumačku postavu i odvest će nas na lokacije koje smo voljeli i u seriji (ne zaboravimo doktora Colossa!). U središtu radnje ponovno su blizanci Phoebe i Max koji uživaju u svom životu superjunaka u novom gradu Metroburgu, ali kad jedno spašavanje pođe po zlu, cijela je obitelj Thunderman vraćena u Hiddenville. Hank i Barb oduševljeni su povratkom, Chloe upozna nove prijatelja, Billy i Nora dobiju priliku za normalan život srednjoškolaca – ali Phoebe i Max odlučni su vratiti svoj status superjunaka.

I dok neki uživaju u novom-starom životu, a blizanci očajnički žele svoj status natrag, u pozadini najveća prijetnja stiže u Hiddenville, ali i ostatak svijeta. Čini se da će jedino Thundermani iliti T-Force moći spasiti stvar, no vraća se i njihov zakleti neprijatelj, Dark Mayhem.

Thundermani su ponovno Kira Kosarin kao Phoebe, Jack Griffo kao Max, Addison Riecke kao Nora, Diego Velazquez kao Billy, Maya Le Clark kao Chloe, Chris Tallman je Hank, a Rosa Blasi je Barb. Režiju potpisuje Trevor Kirschner koji je radio i na seriji, a scenarij je napisao tvorac serije Jed Spingarn prema priči koju je razvio sa Seanom W. Cunninghamom i Marcom Dworkinom koji su također radili na seriji.

Serija Thundermani originalno se prikazivala na Nickelodeonu od 2013. do 2018. godine i bila je vrlo popularna, a pratila je odrastanje blizanaca Phoebe i Maxa koji su imali sasvim suprotne osobnosti i želje: ona je sanjala postati superjunakinja, a on superzlikovac.

Film The Thundermans Return na Nickelodeonu i streamingu Paramount+ bit će dostupan 7. ožujka za određeno tržište, a u ostatak svijeta trebao bi stići kasnije tijekom tog mjeseca.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala