Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
TV Preporuke dana – Božić 25.12.
Izdvajamo najzanimljivije filmske naslove od 20 sati na dalje
25. prosinca 2023.

TV Preporuke dana – Božić 25.12.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu na sami Božić, 25. prosinca.

SERIJE / EMISIJE

Božić velikih želja, HTV 1 u 20:15 sati
Mudri ljudi kažu da nam trebaju samo tri stvari da budemo istinski sretni u ovom svijetu: da nekoga volimo, da nešto lijepo radimo i da se nečemu nadamo. Što se sve može postići ako ne gubimo vjeru i nadu, ispričali su nam poznati glazbenici.

Isabel, HTV 3 u 22:55 sati
Vrtoglavi uspjeh spisateljice koja je osvojila srca čitatelja diljem svijeta naglo prekida najveća tragedija koju majka može doživjeti.

Sherlock, HTV 2 u 23:10 sati
Slučaj ukradenih pisama odvodi Sherlocka Holmesa u dug sukob s Charlesom Augustusom Magnussenom, Napoleonom ucjene i jedinim čovjekom kojeg iskreno mrzi. Ali kako se uhvatiti u koštac s neprijateljem koji zna slabosti svake važne osobe zapadnog svijeta?

FILMOVI

Velika pustolovina, HTV 3 u 20:05 sati
Dva velika francuska komičara Bourvil i Louis De Funès našli su se u glavnim ulogama, dok je režiju preuzeo Gérard Oury.

Kralj lavova, RTL u 20:15 sati
Kralj lavova u režiji Jona Favreaua vraća nas u afričku savanu gdje na svijet dolazi novorođeni lavić Simba. Simba idolizira oca, kralja Mufasu i teška srca prihvaća svoju sudbinu.

Niko 2: Mali brat, velika frka, HTV 2 u 20:15 sati
Niko silno želi i potajno se nada da će se njegova mama i njegov hrabri tata ponovo sastati i napokon postati prava obitelj koju Niko nikada nije imao. Zato se jako iznenadi kada mu njegova mama kaže da je upoznala jednog potpuno običnog, ali dobrog soba koji se zove Luka i koji ima malog sina Vinka.

Nanny McPhee - Čudesna dadilja, HTV 2 u 21:30 sati
U ovoj fantastičnoj komediji, nastaloj prema dječjoj knjizi Nurse Matilda Christianne Brand, dadilja otkriva da postoje vrlo učinkoviti načini na koje se djecu može natjerati da se ponašaju pristojno.

Ljubav i praznici, RTL u 22 sata
Cameron Diaz i nominirana za Oscara Kate Winslet dvije su žene koje su prošle kroz loše trenutke s muškarcima baš prije praznika. U očajničkoj želji za promjenom, zamijene se za kuće i otputuju u suprotnim smjerovima (Diaz u London, a Winslet u Los Angeles).

Vozeći gospođicu Daisy, HTV 1 u 22:40 sati
Film je 1990. bio nominiran za čak devet nagrada Oscar te je osvojio njih četiri: za najbolji film, najbolji adaptirani scenarij, najbolju šminku te najbolju glavnu žensku ulogu, čime je Jessica Tandy sa svojih 81. godina opstala najstarija dobitnica Oscara.

Downton Abbey, HTV 1 u 0:20 sati
Radnja filma se vrti oko posjeta engleskog kralja i kraljice Downton Abbeyu što je ujedno velika čast i za vlasnike i za poslugu a s druge strane i vrlo stresna situacija jer plemstvo ima svoje specifične prohtjeve.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala