Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Briljantna Aunjanue Ellis-Taylor u prvom traileru za Origin
Povijesna drama za Oskara nominirane Ave DuVernay u kina stiže sredinom siječnja 2024.
18. prosinca 2023.

Briljantna Aunjanue Ellis-Taylor u prvom traileru za "Origin"

Foto: YouTube

Ovih dana stigao je trailer za Origin, povijesnu dramu koju su kritičari već naveliko nahvalili.

Riječ je o novom projektu Ave DuVernay, nagrađivane producentice i scenaristice koja je bila nominirana i za nagradu Oscar za najbolji dokumentarac (13th), koji slovi kao njezin najambiciozniji i najuspješniji film.

Origin je ekranizacija bestselera Isabel Wilkerson Caste: The Origins of Our Discontents, u hrvatskom prijevodu Kaste: laži koje nas razjedinjuju nakladnika Planetopija, koji donosi novi pogled na rasizam u kojem autorica radije govori o kastama, nego o rasi te se temelji na stvarnim događajima u američkoj povijesti. Glumačku ekipu predvodi po mnogima briljantna Aunjanue Ellis-Taylor (nominirana za nagradu Oscar u obiteljskoj drami Kralj Richard) kao spisateljica Isabel Wilkerson, a ostatak čine Jon Bernthal, Niecy Nash-Betts Emily Yancy, Finn Wittrock, Victoria Pedretti, Jasmine Cephas Jones, Isha Carlos Blaaker, Vera Farmiga, Audra Mcdonald, Connie Nielsen, Blair Underwood, Nick Offerman, Stephanie March i Myles Frost.

Origin je imao nekoliko posebnih projekcija na velikim festivalima kao što su Venecijanski filmski festival, Međunarodni filmski festival u Torontu i Virginia Film Festival. Ava DuVernay režirala je i odlične naslove poput Nabor u vremenu i Selma, a za Netflix je 2019. godine napravila uspješnu mini seriju When They See Us.

Drama Origin studija Neon u odabrana kina stiže 19. siječnja 2024. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala