Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Neil Druckmann najavio dolazak važnog lika u posteru za 2. sezonu The Last of Us
Na novu sezonu morat ćemo čekati do kraja 2024. ili čak do početka 2025.
21. ožujka 2023.

Neil Druckmann najavio dolazak važnog lika u posteru za 2. sezonu "The Last of Us"

Foto: YouTube

Na novu sezonu serije The Last of Us možda ćemo se načekati, ali s obzirom na najnoviju objavu – imamo se čemu veseliti kad konačno stigne!

Svaki tjedan od 15. siječnja na streaming HBO Max i HBO kanal stigla je po jedna nova epizoda serije, a sve je kulminiralo napetim finalom 12. ožujka – tako da je jučer bio prvi ponedjeljak nakon dugo vremena kad nova epizoda nije došla na HBO, ali zato nas je tvorac igrice i showrunner serije Neil Druckmann oduševio objavom na društvenim mrežama.

Druckmann i Craig Mazin ranije su već spomenuli kako će drugi dio igrice, The Last of Us: Part II, dobiti svoju ekranizaciju u čak nekoliko sezona, a Druckmann je objavom postera najavio novog igrača u priči, odnosno igračicu. Obožavatelji igrice odmah su počeli komentirati da mora biti riječ o Abby Anderson.

Abby je treći lik koji možete biti u igrici, uz Joela ili Ellie. Njezino prepoznatljivo oružje je čekić, kao što je kod Joela puška, a kod Ellie luk i strijela. Abby u radnju unosi jednu sasvim novu dimenziju, s tim da je njezina mišićavost i nastup u suprotnosti s Ellie i njezinom načinu rada i razmišljanja. Igrica tako nastavlja propitkivati tko su junaci, a tko negativci, te što smo sve spremni učiniti za one koje smatramo obitelji.

Abbyn dolazak tako će unijeti nemir na više razina, a u finalu prve sezone u cameo ulozi pojavila se Laura Bailey koja Abby posuđuje glas u igrici te koja je za to dobila BAFTA nagradu za najboljeg izvođača u glavnoj ulozi u video igrici i na The Game Awards 2020. godine nagrađena je za najbolju izvedbu.

Seriju The Last of Us i dalje možete gledati na streamingu HBO Max. Druga sezona sa snimanjem kreće tek krajem ove ili početkom sljedeće godine, a Pedro Pascal i Bella Ramsey ponavljaju svoje uloge Joela i Ellie.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala