Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Predstavljen ostatak Beskrajnih za 2. sezonu hit serije Sandman: Kralj snova
U kratkom videu možete vidjeti sve braće i sestre lika Dream kojeg glumi Tom Sturridge
22. svibnja 2024.

Predstavljen ostatak Beskrajnih za 2. sezonu hit serije "Sandman: Kralj snova"

Foto: YouTube

The Endless ili Beskrajni su se okupili.

Netflix je predstavio kratki teaser trailer za drugu sezonu hit serije The Sandman, u hrvatskom prijevodu Sandman: Kralj snova, u kojem se otkriva posljednja trojka iz obitelji Beskrajnih (Endless Family) glavnog lika Sna iliti Dreama (Tom Sturridge). Esmé Creed-Miles dobila je ulogu Delirium (delirij), Adrian Lester je Destiny (sudbina), a Barry Sloane je The Prodigal (rasipništvo).

Riječ je o ekranizaciji serijala grafičkih romana Neila Gaimana s time da druga sezona donosi radnju iz kultnog nastavka Season of Mists. Što se tiče Sloaneovog lika The Prodigal, riječ je o zavađenom članu obitelji Beskrajnih koji se inače zove Destruction (uništenje) u daljnjim poglavljima.

Troje novih glumaca pridružilo se obitelji iz prve sezone koju osim Dreama iliti Sandmana (Sturridge) čine Death (Kirby), Desire (Mason Alexander Park) i Despair (Donna Preston). Ostatak otprije poznate glumačke ekipe čine Patton Oswalt, Vivienne Acheampong, Gwendoline Christie, Jenna Coleman, Ferdinand Kingsley, Stephen Fry, Asim Chaudhry, Sanjeev Bhaskar, Vanesu Samunyai i Razane Jammal.

U prvoj sezoni upoznali smo Sandmana, moćno kozmičko biće koje kontrolira sve naše snove, koji je igrom slučaja bio zatočen čitavo stoljeće pa je pri oslobođenju morao putovati kroz različite svjetove i vremenske linije kako bi popravio kaos koji je zavladao dok ga nije bilo.

Seriju su za Netflix osmislili Gaiman, Allan Heinberg i David S. Goyer koji su njezini showrunneri. Sve epizode druge sezone režirat će Jamie Childs.

Prva sezona Sandmana sa svih 11 epizoda i dalje je dostupna na Netflixu, no datum premijere druge sezone još nije poznat.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala