Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Članovi posade optužili da Kapetan Phillips iskrivljuje istinu!
"Kapetan Richard Phillips nije nikakav heroj, a film je jedna velika laž!"

Članovi posade optužili da "Kapetan Phillips" iskrivljuje istinu!

"Phillips nije bio nikakav veliki vođa kao u filmu", otkriva anonimno jedan od članova posade NY Postu. " Nitko nikada nije htio svojevoljno ploviti s njim zbog grozne naravi i lošeg vodstva."

"Posada je molila kapetana da ne ide blizu somalijske obale, a on nije htio da ga zastrašuju neki gusari", rekla je odvjetnica Waters koja je podnijela zahtjev za 50 milijuna dolara odštete u ime 11 članova posade, a kao glavni odgovorni u tužbi navodi se upravo Phillips.

"Phillips je bio jako arogantan. Upozoreni smo da ne idemo blizu te obale, da gasimo svjetla, a on ništa od toga nije htio poslušati. Sad govori da nije imao pojma o tome. A na samom početku filma vidimo Hanksa kako je oprezan i slijedi sve sigurnosne protokole", ogorčen je anonimni član posade.

"Imali smo 2 napada u samo 18 sati, a ne jedan kako ćete vidjeti u filmu. Zbog Phillipsove arogancije i negiranja stvarnosti ne znam koga smo se više bojali, njega ili gusara. Kad smo vidjeli da nam nema spasa, većina se sakrila, dok je Phillips s još tri člana posade bio držan na nišanu gusara. Brod NIKAD nije bio otet. Najveći i jedini heroj je jedan od inženjera Mike Perry koji se nakratko pojavljuje u filmu: on nas je zaključao na sigurno, onemogućio sustave i napao glavnog gusara."

"Nismo svi sudjelovali na filmu, a oni koji jesu dobili su 5000 dolara za 'prava na život'. Rekli su nam da će malo promijeniti neke stvari. Ovo nismo očekivali", kaže anonimac i završava: "Pogledao sam film u petak. Dobar je. Zabavan. Ali nema veze s istinom."

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    4 0
    karter karter @ 14.10.2013. 15:10

    Pa nije moguće kako su amerikanci snimili film utemeljen na stvarnim događajima koji ne odgovara istini. I ovi pravi mornari dramatiziraju, pa što onda ako je glavni lik potpuna suprotnost pravom kapetanu, glavni junak se ne pokazuje u filmu, broj napada i zauzimanje broda netočno prikazani, broj zatočenih likova i odnosi između likova izmišljeni, glavno da imamo crnce-oni su gusari, hanksa junaka i da se radnja ne odvija na baltičkom moru, to je dovoljno da se film proglasi - baziranim na stvarnim činjenicama. Druga stvar je što se možda radi o dobrom filmu ali ovakve stvari kvare gledanje.

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala