Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


4. sezona Walking Dead na FOX-u unutar 24h od prikazivanja u SAD-u!
Ovo je prvi put u povijesti da se premijera iz SAD-a širom svijeta emitira unutar 24 sata

4. sezona "Walking Dead" na FOX-u unutar 24h od prikazivanja u SAD-u!

Fanovi globalno popularne serije Živi mrtvaci moći će širom svijeta pratiti premijeru četvrte sezone na kanalu FOX unutar 24 sata od nedjeljne premijere u SAD-u!

Prvi put u televizijskom poslu FOX International Channels (FIC), koji je i prethodne sezone serije Živi mrtvaci emitirao unutar tjedan dana od američkog prikazivanja, još je suzio vremenski interval za više od 200 milijuna gledatelja kanala FOX u cijelom svijetu. Ovo je prvi put u povijesti da se premijera u SAD-u širom svijeta emitira unutar 24 sata, što pokazuje FIC-ovu odlučnost da fanovima serije omogući globalno gledanje premijernih sadržaja, a na taj se način ujedno i aktivno bori protiv piratstva.

Strategija globalnih premijera uvedena s prvom sezonom ove popularne serije i sama je srž međunarodne popularnosti Živih mrtvaca. Prva, druga i treća sezona srušile su rekorde gledanosti i naišle na jako odobravanje. Treća sezona zabilježila je prvo mjesto gledanosti u Meksiku, Brazilu, Italiji, Španjolskoj, Portugalu i Australiji. Živi mrtvaci ostaju FIC-ova serija s najboljom gledanošću te serija o kojoj se najviše govori širom svijeta.

Sveobuhvatna globalna marketinška kampanja za seriju uz bok je kampanjama za kinoprikazivanja u smislu opsega i ciljeva. Ovogodišnja kampanja obuhvaća sve medije, od tradicionalnih, preko aplikacija, online igara, društvenih mreža, do promocija koje uključuju spektakularnu invaziju zombija, šetnje zombija, partyje za premijere, konferencije za medije širom svijeta, posebna grafička rješenja i mnogo više.

Posvećeni smo prikazivanju hit-serija s velikim medijskim potencijalom, poput Živih mrtvaca , svim svojim fanovima u što kraćem vremenu. Također, od toga ćemo napraviti veliki spektakl“, kaže Liz Dolan, glavna direktorica marketinga FIC-a. „Zahvaljujući dosegu FIC-a, imamo neuobičajeni luksuz biti gledani širom svijeta. Upravo je prošli tjedan naš tim u Japanu inscenirao invaziju zombija na utakmici bejzbola koju su vidjeli svi tamošnji gledatelji kanala FOX Sports. Ova serija zaista otvara mogućnost za veliku kreativnost pa su tako naši timovi širom svijeta vrlo učinkoviti i pomiču granice u promociji. A to je san svakoga tko se bavi marketingom.

Živi mrtvaci prisutni su na svim velikim tržištima, uključujući Australiju, Veliku Britaniju, Njemačku, Španjolsku, Portugal, Italiju, Poljsku, Tursku, Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bugarsku, Norvešku, Nizozemsku, cijelu Južnu Ameriku, cijeli Srednji istok, Japan, Koreju, Hong Kong, Singapur i Sjevernu Afriku.

U nestrpljivo iščekivanoj novoj sezoni nalazimo Ricka i skupinu kako su se uspješno snašli u sigurnosti zatvora. Nažalost, u ovom je okrutnom svijetu sreća kratkog vijeka i šetači i vanjske prijetnje ne mogu se mjeriti s opasnostima iznutra. Dom i novi način života skupine bit će stavljeni na velike kušnje, a opasnosti nikada nisu bile veće...

Prvu epizodu nove, uzbudljive sezone gledajte u ponedjeljak, 14. listopada u 22:50h samo na FOX-u!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (4)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala