Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Timberlake kao Riddler, Cranston ipak nije Lex Luthor?
Nagađanja ne prestaju, a trenutno se čini kako smo i mi podlegli glasinama o Cranstonovom potpisivanju za 10 Luthora

Timberlake kao Riddler, Cranston ipak nije Lex Luthor?

Nakon što je Internet preplavila vijest o novom Batmanu u obliku Bena Afflecka, nagađanja, vijesti i lažne vijesti o ostatku ekipe samo se gomilaju.

Prenijeli smo kako je popularni glumac Bryan Cranston jako zainteresiran za ulogu Lexa Luthora te kako je poručio da ga se samo treba nazvati i pitati da potpiše ugovor. Onda smo bili svjedoci vijesti da je dogovor uistinu napravljen, da je Cranston dobio novu ulogu zlikovca nakon Waltera Whitea te da će Lexa Luthora glumiti u najmanje 6 filmova, a broj bi mogao porasti do 10. Čitali smo i o nevjerojatnoj brojci da će Ben Affleck glumiti 13 Batmana (barem do 70 i neke godine).

Navedene vijesti prenijeli su svi svjetski mediji, ali neki dan je došlo do obrata. Navodno je cijela vijest o Cranstonovom potpisivanju i 13 Batmana – medijski spin! MSN News ispričao se svojim fanovima zbog nasjedanja na laž koja je brzinom svjetlosti obišla svijet. Navodi se kako je vijest izmišljena baš nakon Cranstonovog "Nazovite me" te da je očito da niti on niti Affleck neće glumiti iste uloge ostatak svog života. Niti će Matt Damon biti Aquaman...

Sad se nalazimo u situaciji novih nagađanja. US Magazine prenio je razmišljanja Justina Timberlakea: njemu se Affleck kao Batman jako sviđa te bi volio utjeloviti Riddlera, navodno njegova omiljenog anti-junaka. "Obožavam Batmana, ali Riddler je pravi sociopat. Jim Carrey je napravio odličan posao, bio je lud. Ja želim biti još luđi", rekao je Timberlake te opet navodno na kraju, kao i Cranston, dodao "Samo me trebate nazvati".

Trenutno je jedino sigurno kako će Henry Cavill ponoviti ulogu Supermana, Ben Affleck novi je Batman trenutno za samo jedan film, Amy Adams je Lois Lane. Tko će utjeloviti Lexa Luthora (iako je Cranston prema nekima toliko dobra opcija da nisu ni sumnjali u istinitost vijesti), hoćemo li gledati novog Riddlera te jesu li ove vijesti plasirane namjerno kako bi se što više govorilo o filmu/projektu Batman vs. Superman pokazat će vrijeme.

U međuvremenu, i mi se ispričavamo vjernim čitateljima ako smo prenijeli pogrešne vijesti.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala