Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Bryan Cranston kao Lex Luthor u Batman protiv Supermana
Uloga ludog znanstvenika, Supermanovog najvećeg neprijatelja, pripala je ipak Cranstonu

Bryan Cranston kao Lex Luthor u "Batman protiv Supermana"

Foto: PR Photos


Nakon što je studio Warner Bros. službeno objavio kako će upravo Ben Affleck glumiti Batmana, a Henry Cavill ponoviti svoju ulogu Supermana, stigla je i jedna dobra vijest koja je oduševila fanove. Isto tako, objavljeno je i kako će se Cranston, inače najpoznatiji po ulozi Waltera Whitea u seriji "Breaking Bad", kao Lex Luthor pojaviti u najmanje šest njihovih filmova, a broj bi mogao porasti i na 10.

Ben Affleck je, navodno, potpisao ugovor za 13 filmova u ulozi Batmana, a izdavač DC Comics sada planira sve svoje glavne likove prikazati ili barem spomenuti u nadolazećim filmovima, kako bi stvorili povezaniji svijet, piše Klix. Baš kao što je Marvel napravio sa svojim filmovima o superherojima.

Također, kako se Affleck priključio ekipi, DC sada planira navodno uključiti i Matta Damona, a kruže glasine kako bi mogao utjeloviti Aquamana ili Martian Manhuntera.

Podsjetimo kako su nedavno kružile glasine kako će se u ulozi Lexa Luthora naći Mark Strong, poznat po ulozi Lorda Blackwooda, zlikovca iz prvog Sherlock Holmesa redatelja Guya Ritchieja.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    1 0
    karter karter @ 28.8.2013. 14:36

    Nadam se da su ovo samo nagađanja kako je affleck potpisao da će glumiti batmana u 13 filmova. Inače izgeda da će affleck batmana igrat do svoje šezdesete, pa će onda odmah moći uskočiti u ulogu alfreda. Ukupno su od burtona do sada snimljena sedam filmova o batmanu u razmaku više od dvadeset godina i što će sada u 4-5 godina lik batmana se pojaviti 13 puta - nakon toga biti će nam ga toliko preko kurca da se neće morati poavljivati narednih dvadeset godina. Cranston bi mogao biti odličan kao luthor, ali sve ovisi o scenariju i koliko mu prostora daju. Također njegovo pojavljivanje u 6 filmova kao negativac isto je previše. Ovakva hiperprodukcija filmova baziranih na DC-ju neminovno će se odraziti na kvaliteti, nitko ne može snimiti toliko filmova u kratko vrijeme sa istim likovima bez pada kvalitete, a i sam man of steel je daleko od odličnog filma o superjunaku. O mattu damonu i benu afflecku ima i previše zajebancije neću još to potencirati. Smjer u kojem batman ide nakon nolana vratit će ga kvalitetom na ono prije nolana a svi znamo kako je schumacherov batman izgledao.

  • #1
    4 0
    pandaboy pandaboy @ 28.8.2013. 13:55

    Drago mi je za Cranstona, a pak sa druge strane mi je malo žao da postaje sve više poznat samo kao "bad guy". Iskazao se kao odličan glumac koji je sposoban glumiti u raznim ulogama i nadam se da ćemo ga vidjeti kako utjelovljuje i malo drugačije likove, a ne nužno samo negativce :) No, u svakom slučaju, siguran sam da će ovdje obaviti odličan posao.

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala