Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


VIDEO: Stigao novi trailer za Catching Fire
Otkada je izašao prvi dio, "The Hunger Games", s nestrpljenjem se čeka i nastavak "Catching Fire"

VIDEO: Stigao novi trailer za "Catching Fire"

Foto: YouTube

Otkada je izašao prvi dio, "The Hunger Games" (Igre gladi), s nestrpljenjem se čeka i nastavak, a sada je napokon stigao i njegov drugi kino trailer koji je predstavljen na Comic-Conu. Naime, "The Hunger Games: Catching Fire" čiju režiju potpisuje Francis Lawrence, naziv je nastavaka originala koji ne samo da je lansirao mlađahnu glumicu Jennifer Lawrence u hollywoodsku zvjezdanu orbitu, već je zaradio pravo malo bogatstvo na kino blagajnama.

Samo na području SAD-a i Kanade je zaradio preko 370 milijuna dolara, a u ostatku svijeta preko 500 milijuna.


Ovoga se puta glavna junakinja Katniss Everdeen (Lawrence) vraća kući kao pobjednica 74. Tradicionalnih Igara Gladi, baš kao i njezin prijatelj Pete Melark. No, opet će morati napustiti svoje najmilije zbog novog kruga igara. 75. Igre gladi zauvijek će promijeniti grad Panem.

Osim Jennifer Lawrence, tu su i Liam Hemsworth i Josh Hutcherson, te Woody Harrelson i Lenny Kravitz, a film se premijerno u kinima očekuje 22. studenog ove godine.

Podsjetimo, film je snimljen prema istoimenom bestselleru autorice Suzanne Collins. Radnja filma smještena je u blisku budućnosti gdje su Sjedinjene Američke Države propale, izmučene sušom, požarima, glađu i ratom. Iz pepela se uzdigao Panem, država podijeljena na vladajući Kapitol i dvanaest okruga odakle se svake godine nasumično biraju po dječak i djevojčica koji se uživo na televizijskom prijenosu bore do smrti.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala