Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Batman i Superman na filmu 2015.!
Warner Bros. i redatelj Zack Snyder službeno su objavili kako film o ovim superjunacima kreće u produkciju sljedeće ljeto

Batman i Superman na filmu 2015.!

Warner Bros. je u subotu navečer na Comic-Conu objavio kako će se Batman i Superman udružiti u novom filmu koji bi mogao biti svojevrstan nastavak Čovjeka od čelika, prenosi Variety!

Redatelj posljednjeg Supermana Zach Snyder već se bacio na pisanje priče s Davidom S. Goyerom, koji će potom cijelu priču pretočiti u scenarij. Film bi u produkciju trebao krenuti sljedeće godine, a u kinima se očekuje na ljeto 2015.

Za Supermana se zna kako će svoju ulogu ponoviti Henry Cavill, dok je novi Batman nepoznat. Podsjetimo, Christian Bale je izjavio kako neće više ponavljati tu ulogu.

Studio Warner Bros. i redatelj su ovu vijest objavili nakon što su na konferenciji promovirali nove filmove Gravity, The Lego Movie, Edge of Tomorrow, 300: Rise of an Empire, Godzilla i Seventh Son, a u publici je bilo oko 6000 ljudi pa su neki na Twitteru objavili i logo za film koji je predstavio sam Snyder.

"Superman i Batman zajedno na velikom ekranu bit će ostvarenje sna za DC fanove diljem svijeta", izjavila je predsjednica DC Entertainment Diane Nelson. "Svi smo uzbuđeni zbog Zackove vizije za razvoj DC stripova na film."

Zack se nadovezao: "Sretan sam što ću ponovno raditi s Henryjem Cavillom u svijetu koji smo stvorili, a jedva čekam da te svjetove proširimo. Realno, jednostavno je prirodno da se Superman i Batman udruže jer su to najveći superheroji na svijetu!"

Film bi trebali producirati Charles Roven i Deborah Snyder, a kao izvršni producenti poznati su Christopher Nolan, Emma Thomas, Benjamin Melniker i Michael E. Uslan.

No, ova vijest ne znači da se odustalo od Čovjeka od čelika 2 koji se svejedno priprema za 2015. godinu, film o Flashu za 2016., a na Justice League ćemo se načekati do 2017. godine. 

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #5
    0 0
    taurus taurus @ 29.7.2013. 20:08

    Ne treba odbacivati i kritikovati nešto što još nije snimljeno,ja vjerujem da ovo može biti sjajan film uz pravi scenarij naravno.Lično mi se sviđa pravac u kojem su otišli sa Man of Steel,definitivno nije savršen film ali smatram da je dobra osnova sa koje prošireni DC Universum može samo napredovati a pravi korak je ovaj Batman/Superman crossover prije Justice League.Ključno će biti,pored scenarija,i odabrati pravog glumca za Batmana sada kada znamo da to neće biti Bale.Radujem se unaprijed ovom filmu,imaju dovoljno materijala i u grafičkim novelama da osmisle pravu priču a to je nešto sa čime Nolan (koji će nadgledati projekat kao producent) ima iskustva s obzirom da je neke elemente Dark Knight trilogije crpio upravo iz nekih od najbolje napisanih  Batman stripova tipa Batman Year One,The Killing Joke ili Knightfall.

  • #4
    0 1
    nikic879 nikic879 @ 22.7.2013. 18:01

    malo glupo da idu batman i suparman

  • #3
    0 1
    aya aya @ 21.7.2013. 22:18

    Ne znam za druge, ali ja se u ovim Batmanima, Supermanima, Ironmanima, Spidermanima, X-manima i inim "manima"  1, 2, 3, 4 ....  više uopće ne snalazim!

  • #2
    0 2
    karter karter @ 21.7.2013. 16:30

    Ovo baš ne sluti na dobro. Vidjeli smo kako samostalan Goyerov scenarij izgleda u Man of steel, koji nije toliko loš međutim miljama od dark knight trilogije. Tako da ovo bez Nolana, bez Balea u ulozi BAtmana je jednostavno smješno i ne vidim kako bi to moglo dobro ispasti. Vrhunac apsurda za par godina bi bila neka bitka između avengersa i justice league, e to bi bilo za vidjeti. Mislim da će za par godina doći do takvog zasićenja sa ovim superherojima da se narednih dvadeset godina neće snimiti filma o njima, bilo da se radi o marvelovim ili DC-jevim.

  • #1
    0 2
    Rosinante rosinante @ 21.7.2013. 14:28

    za desetak godina klinci nam neće imati pojma kakav je koji superjunak..svi će se stopiti u jedan..

    ne znam kamo ovo ide..ali mi se ne sviđa..

Pogledaj sve komentare (5)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala