Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


VIDEO: Bruce Lee oživio u reklami za whiskey
Kompanija Johnnie Walker 'oživjela' je zvijezdu akcijskih filmova za potrebe svoje reklame

VIDEO: Bruce Lee "oživio" u reklami za whiskey

Foto: YouTube

Legendarni majstor borilačkih vještina i zvijezda akcijskih filmova, Bruce Lee, preminuo je prije 40 godina, ali ga je kompanija Johnnie Walker 'oživjela' za potrebe svoje reklame.

Naime, u reklami "Hail to the Game Changers", u trajanju od minute i pol, Bruce Lee nalazi se u ekskluzivnom, luksuznom hotelu Crown Plazi gdje objašnjava svoju filozofiju o tome kako biti 'game changer'. Video je snimljen u Hong Kongu uz pomoć Dannyja Chana Kwok-kwana, koji izgledom neodoljivo podsjeća na Brucea Leeja, a korišten je i 3D model legendarnog majstora borilačkih vještina baziran na njegovim intervjuima, filmovima i fotografijama. Međutim, Leejevo lice napravljeno je pomoću CGI tehnologije.


Redatelj Joseph Kahn izjavio je kako je njegov tim učinio zaista sve ne bi li dostojanstveno predstavio Leeja.

- Konzultirali smo Shannon Lee, njegovu kćerku, kako bismo dočarali Leejev izgled i dušu. Odnosili smo se s poštovanjem prema legendi - poručio je Kahn.

Podsjetimo, ovaj kinesko-američki glumac u filmovima se pojavljuje od malih nogu te je tako zabilježeno da je svoju prvu ulogu ostvario kad mu je bilo manje od godinu dana u filmu "Golden Gate Girl". Tijekom svoje filmske karijere snimio je preko 30 filmova te je žanr borilačkih filmova (kung-fu filmova) učinio svjetski popularnim i utjecajnim. Iako je službeni uzrok njegove smrti edem na mozgu, postoje i mnoge teorije zavjere koje sugeriraju kako njegova smrt nije bila prirodna.

Spomenimo i kako su mišljenja oko reklame podijeljena. I dok je neki smatraju impresivnom, drugi kažu kako je neukusna.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (4)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala