Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dokumentarac Ultra Music Festival: Can U Feel It 6.7. na RTL2
Hrvatska obala je najpopularnija ljetna europska destinacija za odmor, no jeste li znali da je postala i sinonim za najbolji provod?

Dokumentarac "Ultra Music Festival: Can U Feel It" 6.7. na RTL2

Foto: RTL

Autor i redatelj Charly Friedrich a.k.a. Final Kid prenio je iskustvo kultnog miamijskog festivala iz 2011. kroz viziju utjecajnih i najpopularnijih DJ-a današnjice, super zvijezda poput Tiesta, Davida Guette, Carla Coxa, Afrojacka, Feddea le Granda Boys Noisea, Armina van Buurena, Aviciija, Stevea Aokija, Laidback Luka i Will.i.am (Black Eyed Peas).

Zaljubljenici elektronske glazbe svake godine od početka srpnja do sredine rujna mogu uživati u najboljim festivalima svijeta, koji se nižu jedan za drugim. Ako išta značite u svijetu elektronske glazbe, put će vas dovesti pred DJ pult jednog od tih vrhunskih festivala. Ove godine, već sada impresivnu nizu pridružio se najveći i najspektakularniji svjetski festival elektronske glazbe!

Vodeći festival u svijetu glazbenih plesnih evenata - Ultra Music Festival, ove godine za svoj novi europski dom izabrao je Hrvatsku! Osim svoje rezidencijske lokacije u Miamiju, ovaj briljantni festival, koji postoji od 1999. i na kojem deseci tisuća posjetitelja uživaju u plesu i zabavi, ima svoje podružnice u Sao Paulu, Buenos Airesu, Seulu, Santiagu, a u Europi, pod nazivom Ultra Europe, na Ibizi. No ove se godine ekskluzivno seli u Split i Hvar! 

Friedrich je atmosferu s partyja prenio toliko vjerno da će gledatelji imati osjećaj kao da se i sami nalaze na tulumu. Od snimki s plesnog podija do DJ kabine, od priča o izvođačima do intervjua s njima, doznat ćemo više o samom festivalu i trijumfu plesne glazbe u svijetu!

Ultra Music Festival: Can U Feel It moći ćete pogledati u subotu, 6. srpnja od 22:40h u trajanju od sat vremena na RTL2

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala