Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


''Dolazak'' od sutra na malim ekranima!
S početkom ljeta na RTL2 dolazi jedna od najnapetijih američkih serija

''Dolazak'' od sutra na malim ekranima!

Foto: RTL

Od ponedjeljka do četvrtka, počevši od 1. srpnja ljubitelji avanturističkih serijala, trilera i misterija moći će uživati u napetoj akcijskoj seriji Dolazak s elementima fantastike o najvećoj američkoj zavjeri u povijesti koja bi mogla promijeniti sudbinu čovječanstva!

Pred sam kraj Drugog svjetskog rata letjelica neutvrđenog podrijetla obrušila se na sjeveru Aljaske iz nepoznatog razloga. Iako je letjelica u padu potpuno uništena, lokalna je policija pronašla 97-ero preživjelih putnika koji, iako izgledom i ponašanjem sliče ljudima, nisu sa Zemlje. Kako se ne bi stvorila panika među ljudima, lokalne vlasti su godinama zataškavale prisutnost izvanzemaljaca. Nakon više od 50 godina novoizabrani predsjednik SAD-a, Elias Martinez (Blair Underwood) doznaje za prisutnost izvanzemaljaca u svojoj zemlji i odluči obznaniti svijetu njihovu prisutnost među ljudima unatoč protivljenju obavještajnih agencija. No njegove planove prekine pokušaj atentata…

Autor ovog napetog serijala o političkoj zavjeri i spašavanju ljudske rase Nick Wauters (Medij, Eureka) vrlo je poznat u američkim televizijskim krugovima po svojoj maštovitosti i odličnim dijalozima.

Zanimljiv je i popis glumaca koji se pojavljuju u seriji -  glavna uloga spašavatelja čovječanstva pripala je Jasonu Ritteru (Dodir s neba, Roditelji i djeca), američkog predsjednika Martineza utjelovit će iskusni Blair Underwood, vođu misteriozne grupe zatočenih izvanzemaljaca Sophiju Laura Innes (Hitna služba), a tu su i Željko Ivanek, Ian Anthony Dale, Scott Patterson i hrvatskoj publici poznati glumac Stefan Kapičić.

Ne propustite seriju Dolazak od ponedjeljka do četvrtka u 23:15h na RTL2!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala