Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nick Cave & The Bad Seeds na Exitu!
Neprikosnoveni kralj alternativnog rocka, Nick Cave, prvi će se put pojaviti na festivalskoj pozornici Exita 14. srpnja

Nick Cave & The Bad Seeds na Exitu!

Nick Cave, apsolutni kralj alternativnog rocka, po prvi put će na Exitu izvesti svoje najveće hitove, na radost brojnih njegovih obožavatelja - kojima je ove godine dao sjajan povratnički album “Push The Sky Away“, kojeg je svjetska kritika već ocjenila kao jedno od najboljih izdanja 2013 godine.

"Nick Cave and The Bad Seeds jedna su od najznačajnijih pojava na rock sceni u posljednjih 30 godina. Caveov energično rokerski, a ipak visoko stilizirani nastup, ne ostavlja ravnodušnim sve širi krug publike još od 1983. Radi se o umjetničkoj magiji jedinstvene prirode koja u sebi sklapa teatralnost jednog Davida Bowieja, rokersku ekspresivnost jednog Iggy Popa i poeziju mračne strane života jednog Loua Reeda.", izjavio je Dragan Ambrozić, programski selektor glavne festivalske pozornice.

Svaki njegov koncert posebno je intenzivan doživljaj o kojem se dugo priča, a povijest njegovih pojavljivanja u našim krajevima dobar je primjer za ovu tvrdnju. Gostovanje njegovog garažnog rock projekta Grindermen na Exitu 2011, ostaje u pamćenju kao jedan od najeksplozivnijih nastupa svih vremena na Main Stageu.

Na Exitu 2013, Nick Cave će se pridružiti aktualnoj R:Evoluciji na Main stageu, u nedjelju, 14. srpnja izvodeći svoje najpoznatije pjesme iz svih dijelova prebogate karijere, uz neizbježno predstavljanje novog albuma.

Festival EXIT 2013 R:Evolucija traje od 10.-14. srpnja 2013., a kao i uvijek, odvija se na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Sve detalje saznajte ovdje.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    lily7 lily7 @ 3.6.2013. 18:01

    Vrhunski album, a i Mr. Cavea sam uvijek htjela vidjeti uživo. Još samo da nađem koju žrtvu da potegne sa mnom do Exita... xD

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala