Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


LG-evi novi televizori dostupni u Hrvatskoj
LG-eva linija CINEMA 3D pametnih televizora za 2013. donosi novosti kao što su LG Cloud, NFC i MiracastTM

LG-evi novi televizori dostupni u Hrvatskoj

Najnoviji LG-evi modeli pametnih televizora iz obitelji CINEMA 3D za 2013. godinu nude iznimnu kvalitetu 2D i 3D slike te nove pametne usluge kao što su LG Cloud, NFC Tag On i sustav podatkovne komunikacije MiracastTM.
LG je ovogodišnje uređaje, osim modernim dizajnom, obogatio i praktičnim uslugama – u potpunosti funkcionalnim preglednikom interneta, aplikacijama i 3D sadržajem – ali i novim značajkama za streaming i dijeljenje sadržaja.


LG Cloud je već dostupan na najnovijim LG-evim televizorima.
Ova usluga u oblaku omogućava korisnicima brzu i jednostavnu pohranu filmova, glazbe ili fotografija s raznih digitalnih uređaja u svoj prostor na središnjem serveru.
Ovaj sadržaj mogu reproducirati izravno na LG-evim pametnim televizorima ili drugim kompatibilnim uređajima – bilo kad i bilo gdje.
Uz LG-evu značajku NFC Tag On povezivanje mobilnog telefona i televizora jednostavnije je i učinkovitije nego ikad prije.


Dodirivanje NFC oznake telefonom s podrškom za NFC u trenu stvara vezu između televizora i mobitela što omogućava, primjerice, prikaz sadržaja mobitela na zaslonu televizora ili upravljanje televizorom putem mobilnog telefona.
Zahvaljujući značajki 2nd Display korisnik može pratiti sadržaj s televizora i na mobilnom uređaju.

Tu su i dodatne mogućnosti za komunikaciju pametnog telefona ili drugih mobilnih uređaja i LG-evog pametnog televizora.
Tehnologija MiracastTM, koju je certificirao Wi-Fi Alliance, omogućava brzo i jednostavno povezivanje televizora i kompatibnilnih pametnih telefona ili tableta bez kablova.
Tako korisnici mogu jednostavno prikazati zaslon mobitela na televizoru.
Za razliku od tehnologije MiracastTM, MHL (Mobile High-Definition Link) koristi kabel za povezivanje pametnog telefona i televizora što omogućava pregledavanje HD sadržaja s mobitela na velikom zaslonu televizora u trenu.
Pomoću LG-eve značajke Time Machine II uz vanjski tvrdi disk (HDD) korisnici mogu uživati u TV programima kad god požele.
Nova verzija ove popularne značajke omogućava snimanje, premotavanje, pauziranje i ponovno pokretanje TV programa. Pauzirati i ponovno reproducirati mogu i TV program koji se emitira uživo, a sadržaj snimljen na vanjski HDD može se reproducirati bilo kad.
Uz snimanje po rasporedu korisnik čak ne mora biti uz televizor kako bi započeo proces – uređaj će to učiniti sam, u unaprijed određeno vrijeme.


Redizajnirani daljinski upravljač Magic Remote osjetljiv na pokrete čini proizvode iz ove nove linije jednostavnima za korištenje.
Osim što je televizorom moguće upravljati pokazivanjem, kotačićem i gestama, korisnici mogu koristiti i funkciju prepoznavanja glasa Voice Mate koja navigaciju čini još praktičnijom.
Voice Mate prepoznaje prirodni ritam ljudskog govora i omogućava brzu pretragu cijelog Smart TV ekosustava.

LG-evi CINEMA 3D pametni televizori za 2013. pružaju savršenu stereoskopsku sliku uz široki kut gledanja, a dolaze s laganim i udobnim 3D naočalama koje ne treba puniti.
Većina ovogodišnjih modela ima IPS (In-Plane Switching) panele, odnosno koriste značajno unaprijeđenu tehnologiju u usporedbi s VA (Vertical Alignment) zaslonima.
Osim što pružaju vjerne, konzistentne i živopisne boje, IPS zasloni nude kut vidljivosti od 178 stupnjeva te osiguravaju sliku bez distorzije, čak i iz oštrih kutova.
Izvrsna kvaliteta slike postignuta je kombinacijom IPS panela i LG-eve tehnologije za procesiranje slike Triple XD Engine koja upravlja slikom i obrađuje je s besprimjernom točnošću.
Rezultat su prirodnije boje, dublji kontrasti i viša razina detalja. Super Contrast Booster naglašava određene dijelove zaslona čime se povećavaju kontrast i svjetlina, dok tehnologija Dynamic Scanning poboljšava vrijeme odziva i sprečava zamućenje i kod akcijskih scena.
Istovremeno, tehnologija Active Noise Reduction pruža vjerno vizualno iskustvo s više detalja uklanjanjem neželjenog šuma na slici.

Linija pametnih televizora za 2013. dolazi sa značajkama već popularnog LG-evog dizajna CINEMA SCREEN, no okviri su još tanji. Elegantan i funkcionalan okretni stalak stvara iluziju da televizor lebdi u zraku i osigurava da ništa ne odvlači pažnju od prikaza na zaslonu.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala